rimrim Merhaba, Bugün 4 aylik aşıları yaptırmak için saglik ocağına gittim. Hemşireye gece uyandırmam gerekiyor mu dedim 2 saatte bir dedi. Anlamadim bebek gece uyuyor 4 aylik oldu 4 aylikta kaldırılmıyor dedim yok 6 aya kadar kaldır dedi çözemedim
ftmalparslan rimrim merhaba kendi uyanana kadar uyandırmiyorum ben genelde doktor da öyle söylemişti doktorunuza sorsanız daha iyi olur zaten acıkınca uyanıyor benim bebekte 5 aylık oldu
Myrtle rimrim 40indan sonra hic kaldirmadim. Kendi uyaniyor zaten. Doktor da boyle diyor kilo alimi iyiyse. Zirt pirt uyku bolunurse oyle alisir.
Sermec27 rimrim nasıl yani 😁 benim oğlum 4 aylık 2 ayından beri gündüzleri 2 3 saatte bir emiyor ama gece 8 9 saat uyuduğu oluyor doktoruda sağlık ocağındaki hemşiresi de uyandırma dedi 4 aylık bebekler 8 9 saat aç kalabiliyor 2 saat uyandırma olayı artık geçerli değil 4 ay için
Myrtle rimrim 5800 du 4 aylikken kizim 2500 dogmustu. Uyandirmiyorum ben. Zaten kendi acikmasina gore en kisa 4 en uzun 8 saat uyuyor. Her gunu farkli
qrksvln rimrim Bence biraz abartmış siz doktorunuza başvurun en sağlıklı şeyi o söyler birde kılosu doğum kılosuna göre bakılıyor oyuzden yıne doktoru en doğrusunu söyleyecektir benim bebeğim 13 günlük bazen 4 saat uyuyor uyumasına izin ver dedi doktorum şeninde dınlenmen gerekıyor ama 4saati geçmesin dedi çok şükür kılosuda güzel oyuzden bende uzun uyuduğu zaman dınlenebılıyorum ve ne kadar dınlenirsek sütte artıyor robot degılız sonuçta anne de olsak bizde ınsanız
rimrim Sermec27 Evet bende gece 4 saatte bir kaldırıp emzircem saati kurup. Çünkü daha önce öyle emdiginde kilo almisti baya şimdi düşmüş
rimrim qrksvln evet ben 2 saatte bir kaldirsam uykuda etmiyor zaten uyanacak e bir daha uyuması zaten problem. Gündüzde uyumuyor ne ara uyucam ben bebek ne ara uyucak
mero_81 rimrim kendi ne zaman acıkırsa ozaman verim yenidoğan bebek değil kilo alımıda iyi bence her bebek aynı değil 4. Aydaymış 1 er kilo alacak hali yok ilk aylardaki gibi olmaz kilo alımı çünkü beslenme önemliyse bebekler için gece uykusuda çok önemli hatta geceleri uyku daha önemli uykuda gelişir bebek