ea_aylms6 Bunu kullanan var mı nasıl kullanıyorsunuz kutu üstünde 25 ml uya 1 çay kaşığı yazıyor ama 1 çay kaşığı alırı koyu yapıyor bende yarım çay kaşığı kullanıyorum fayda etmiyor gibi. Bazıları mamaya katıyormuş. Sizlerde fayda etti mi
Newnesilanne ea_aylms6 ea_aylms6 merhaba benim oğlumdada reflü var 47 günlük. Doktorumuz bebelac thickener önerdi. Sıklığını sen reflü durumuna göre kullan dedi. Gün içinde 4-5 öğün mamasına ekliyorum ama sanki faydası yok gibi hala rahatsız oğlum yatamıyor emmek istemiyor çok sık uyanıyor boğazı yanıyor. Ölçü olarak 100ml mamaya 1ölçek dedi. İçinde küçük Bi ölçü kaşığı var ben genelde 90ml mama hazırlıyorum bir kaşık ölçüden daha az kayıyorum içine. Bir çay kaşığı ölçüsünü tepeleme koyarsanız çok gelir bilginiz olsun ölçü kaşığı bayağı ufak. Size tavsiyem tekrar alın bebelac thickener içinden kaşık çıkıyor
Annisi24 100 milime 1 ölcek olarak kullanıyodum ben kendi mor kaşığı var içinde. Normal ölçeğine göre daha az kullanıyodum zamanla daha da azaltıp bıraktım. Şuan ek gıdayla birlikte kusması çok nadir.
ea_aylms6 Annisi24 mamanın içine mi katıyorsunuz? Ben 3 ölçek yani 90 ml mana yapıyorum 3 ölçek kendi mamasını ekstra 1 ölçek reflü mamasından mı koyacağım ? Ben ölçü kaşığını bulamıyorum 1 çay kaşığı atsam olue sanırım
Annisi24 ea_aylms6 evet 1 cay ea_aylms6 evet 1 çay kaşığı yeterli olur galiba mamasını içine atıp çalkalıyodum çalkalamayınca homojen olmuyo jel gibi kalıyo
ea_aylms6 Annisi24 tamam teşekkür ederim ben 25 ml sıya yapıyordum aşırı koyu oluyordu çay kaşığı ile yedirmesi çok zordu
ea_aylms6 Newnesilanne çay kaşığıyla denedim şu anlık kusma durumu yok çok şükür😍 ama o mamayı katmayı bırakınca kusması devam eder mi
Newnesilanne ea_aylms6 bırakınca kusması devam eder diye düşünüyorum çünkü gelişiyorlar 4aya kadar da yemek borusu gelişimi ve reflü devam ediyor diye okudum. Doktora tekrar gittik bize şurup verdi iki tane bebeğim bir nebze daha iyi şuan. 2hafta kullanıp kontrole gideceğiz. Şuan mama şurup combo gidiyorum 😂 yeter ki huzursuz olmasın diye.
ea_aylms6 beyzosduru kullandıkça kusması çok azdı ama dediğim gibi bıraktık bırakınca hsla kusuyor eskisi gibi 😂
ea_aylms6 beyzosduru koyu olduğu için kaşıkla yedirmek zorladı bir yere falan gittiğimde zorlanıyordum. Ama bir daha kullanmak istiyorum çünkü aşır kusuyor