kibritci_kiz Oğlu oğlak burcu olan anneler bebeğinizin huyları nasıl? Kızım Aslan burcu çok tatlı cana yakın uslu bir bebek o yüzden nasıl bir şeyle karşılaşacağımı merak ediyorum 😂 nasipse Ocakta doğum yapacağım
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala kibritci_kiz Oğlum oğlak burcu. Bebekligi o kadar kolay ve rahattı ki. Tek çocuk hiç çocukmuş dedirtti bana. Ne bir sendrom yaşadık, ne bir uyku terörü, ne bir diş sancısı. Oğlumu ben büyütmedim, o kendisi büyüdü bence. Ah özledim o güzel günleri 😍
Dilaradeniz kibritci_kiz benim küçük oğlum oğlak burcu. Şöyle söyliyim biraz sert akıllı ve uslu biri kendisi☺️🫶🏻 asil bir çocuk olucak gibi duruyor büyüdüğünde nasıl olur bilemem😂
nslhnak NeclaLeylaCeydaOhnealaneala bende oğlak burcuyum. İnanır mısın annemde böyle söyler ben çocuk büyütmedim diye takii erkek kardeşim olana kadar 😂
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala nslhnak Kardeşin hangi burç. Ben oğlaktan sonra ikizler doğurdum 🙄🥺😒😁 Oğlumun tam tersi bi bebek oldu.
kibritci_kiz JollyBaby her şey yolunda görünüyor şimdilik 26 haftalık olduk biraz zorlamaya başladı tabi 🤭
yagmurkokusu_ kibritci_kiz aynen işkolik kimi erkeği disiplinli kuralcı olur. Yükseleni de bence önemli bende oğlak kadınıyım mesela evin iki lideri var kızımda tam tersi başak burcu 😂😂
kibritci_kiz JollyBaby amin inşallah çok sağol canım benim 🌷 sen nasılsın bebiş büyüdü mü ne kadarlık oldu nasıl gidiyo hayat
JollyBaby kibritci_kiz Çok şükür büyüyor zaman hızlı ve güzel geçiyor. Tabi biraz daha yavaş gecmesini dilerdim 🥲 8,5 aylik oldu canım 🥰senin kizce napiyooor nasıl iyi mi basladimi yürümeye
mondecaidensecmeler kibritci_kiz aynı durumdayım oğlak burcu bebeklerin annelerinin yorumlarına talibiz😂
ZeydsMom kibritci_kiz evet bir oglak annesiyim. Erkek bebek. Bide kendimde oglak burcuyum 🤣 şöyle soyliyeyim. Disiplinli simdiden. Duzenli. Duzeni bozulamaz bozulsa dunyayi basimiza yikar. Cok sevecen tatli herkesi bi gulusuyle kendisine asik eder. Nerde olursa olsun hangi ortama girerse girsin orda kac bebe olursa olsun dikkatleri hep uzerine ceker. Asiri inatci . Ama cokta merhametli. Bi yerde durmaz surekli haraket halinde. Simdiden parayi seviyor. 😄
kibritci_kiz ZeydsMom kızımın huyları da böyle ağlak bir bebek değil, öyle olur mu acaba diye korkuyorum biraz 🥲
kibritci_kiz ZeydsMom yani huysuz ağlayan bir bebek olursa diye korkuyorum, bakımı daha zor olur sonuçta ve kızım da var o da küçük