cansu154 Merhaba kızlar,kızıma kullandığım biberonun emzik ucu piyasada yok yani varda kimse memnun kalmamış bende yeni biberon alayım diyorum Acaba 7 aylık bebek için önerdiğiniz biberon markası var mı ? Emzik akışları nasıl ? Memnun musunuz ?
mnkanne1 cansu154 ben doğduğu andan itibaren mamajoo kullandım gayet güzeldi ama avent i de öneriyorlar
mero_81 cansu154 5.5 aylığız doğduğundan beri avent kullanıyoruz memnunuz lansinoh aldık ama ucunu tutmadı beğenmedi bence ucuda avente göre kaba aventin ucu daha damak ve ağız yapılarına uygun tavsiye ederim
cansu154 gurbetteanne10 lansinoh sağma makinesinin biberonunu veriyodum ama çok sevmedi benim bebeğim lansinohun diğer uçlarının akışı nasıl ?
mnkanne1 cansu154 emziklerin üzerinde yanlış hatırlamıyorsam ayları yazıyordu ona göre alıyordum zor geliyorsa da iğne ile azıcık ucunu genişletip öyle kullanıyordum yaşına geldiği zaman da ucunu bıçakla geniştip vermiştim
gurbetteanne10 cansu154 Bende sağma makinesini kullaniyorum ayriyetten biberonuda aldım hiç değişiklik yok sevmediyse almayın bence
yagmurkokusu_ Lansinoh kullandık sonra weebaby geçtik çünkü dişleriyle sürekli uçları mahvediyor kesiyor yetişemiyoruz haftalık 2 tane biberon alıyoruz
twobabymom_ İlk zamanlar mama da avent kullandık sonra emzik ucu bulamayınca Tomme tippe kullandım gayet de memnumdum
suheyla92 cansu154 aventle ilgisi yok ki dediginiz seyin emzik numaralari var 1 yenidogan sonra çıkıyor yavas yavas