rmysadelal Bebeğim 2 ay 7 günlük. Doğum kilosu 2880 bugün kontrole gittik 4345 olmuş. 1.ayda 3700 dü kilosu doktorumuz az almış istersen mama başlayabilirsin dedi kilo alımı az ama çok kötü değil dedi. Biraz canım sıkıldı. Sizce ne yapmalıyız
powergirl rmysadelal 645 gram almis az mi diyor buna hiç almasa neyse diyecem de ebene sor canım takipte
bisenakillisinzaten rmysadelal bence başlamayın anne sütü alsın hani emiyorken ne gerek var ki mama ya
Remz17 rmysadelal bence doktor öneriyorsa mama içir önce meme sonra mama ilerliyor zaten bebeğin doyduğu kadar mama içecek full mamayla doyurmaz karnını emzirirsen
daisyyy rmysadelal Benimki 500 gr civari almıştı, sütümde cok azdı. Doktorum ‘Mama vermiyoruz emzirmeye devam ediyoruz’dedi
powergirl rmysadelal tartılar farklı bence doyuyorsa verme mama gerek yok sütün yeterse dinleme doktoru yetmiyorsa mama ver
Remz17 rmysadelal zaten önce emzirme sonra mama 2 3 saatte bir hangi saate uygunsa bebeğin doktor söyler arandığı zamanda o saat aralığında yine emzir
daisyyy tazecikanne45 Tabiki de mama öcü değil. Ama daha şekerli bir yapıya sahip olduğu için mamaya alışınca emmesi zorlaşır dedi. Ki emzirdikçe de zaten sütüm arttı.
rmysadelal daisyyy aslında sütüm var kalitesini arttırmak lazım dedi doktor beslenmeme dikkat etmek gerekiyor kızım durmadığı için sadece anca kahvaltı yapabiliyorum