yagmurkokusu_ Annemde pazarda peynir satan birinden alıyor bende cesaret etsem 1,5 saatlik yola getirebilir miyim bilmiyorum bulguru onunla yapıyor çok lezzetli oluyor ya koku da yok birşeyde yok mis gibi kadına soracak kargoyla gönderir misin bittikçe diye de.
Alerjikrinit usenmedimyaptimbirvelet yok canım boykot yapmıyorum bakıcam teşekkür ederim . Bu önerileri sıraya koydum alıp deneyeceğim çok sağolun
Alimm35 Alerjikrinit lebeni biliyor musun?? 4 yıldır evliyim onu kullanıyorum internet satışları da kayınvalidem Erzurum’a her gittiğinde ordan getiriyor
Alerjikrinit ecrinbebe hile hurda olur diye korkuyorum ben çok tereyağı kullanırım. Her yemeğe koyuyorum
imeaeb Alerjikrinit Bu arada buradaki kebir marka vs de paketli gıda sonuçta yani doğal satanlar ne kadar hile hurda yapıyorsa bu markalarda da mutlaka zararlı içerik bir şey vs vardır eminim yani %100 organik değil sonuçta koruyucu içeriyorlar 😐
Alerjikrinit imeaeb bazılarında olmuyor tuzlu olursa işte tuzla koruma sağlıyorlar. İçerik kısmına bakıyorum alırken genelde sarı olanlarda renklendirici oluylr 🤦🏽♀️
reyreylo Alerjikrinit migros taze masa üzerinden organik tereyağı bulabilirsiniz ben oradan alıyorum 🌸
ecrinbebe Alerjikrinit evet evet kimbilir ne var içinde ama köyde satanlardan o kadarını beklemyin markette daha çok hile var yani sucuk felan almıyoruz mesela biz