elifozkan Benim daha ilk cocukla pertim çıktı neye uğradığımı sasırdım yemin ederim 3 4-5 çocuk birden büyütenlere cok derin saygım arttı helal olsun elleri öpülesi analar analarımızzzzzz
EsrraZ elifozkan aynı fikirdeyim bacımsu 2 felan asla düşünmüyorum ben ilkinde elendim hem bebek bakmak zor hem onu yetiştirecek hayat şartları hemde doğumum zordu travmalarım çok doğum öncesi 1 ay haftanede kaldım doğum oldu 2 buçuk ay bebeğim yoğun bakımda kaldı 🤦♀️🤦♀️ ben düşünmüyorum ALLAH bebeğime sağlık versin diyorum eşim olur molur diyor ama duymuyorum asla
Minel-inannesi elifozkan onlar net bordo bereli. Ben birinin hakkindan gelcem derken aptiyi zaptiyi sastim🤣
ffulya elifozkan ben de aynı şeyi düşünüyorum bel bacak saç diş hepsi gitti 😄 psikolojimi zaten anlatmak istemiyorum
tekbasimabakiyorum elifozkan hepsi sevgisiz, ilgisiz ve travma ile büyüyor. O yüzden de gidip kadınları öldürüp tecavüz ediyorlar. Köpeğe bakar gibi çocuk bakmak zor bir şey değil. Biz fazla bilinçliyiz, o yüzden de perişan oluyoruz
elifozkan tekbasimabakiyorum geneli öyle düsünmemek gerekir benim annem 5 çocuk büyüttü hepimize yeterince ilgili ve sevgi doluydu hepimiz büyüdük meslek sahibi olduk dediğiniz gibilerde var bunlar olan seyler malesef
cansmes ffulya ben o kadar hamileliğe odaklanmışım ki, doğum sonrası hiç bişeye bakmamışım 😂 duvara tosladım resmen
endoplazmikretikulumiste elifozkan aynen ilk çocukla varis 4 diş çürümesi anksiyete uykusuzluk sebebiyle çöken bağışıklık sistemi ….