alinduhatg Calpol dolven fitil serum herşey verildi yok düşmüyor dün gece havale gecirdi nöroloji gittik normal 6 yaşa kadar dedi ama işte analık öylece yatıp duruyor acil sekılde şunu yap ateş düşer dediğiniz varmı
helenistikbazalika alinduhatg ayaklarının altına limon sürebilirsin. Buzluğa ıslak çorap koyup bekletip giydirebilirsin ekstra olarak.
arasardaannesi alinduhatg ates dusuruculer açılalı bır ay olduysa etkısını yıtırıomus acılmıs mı verdınız ılacı ondn mı dusmuo acaba norml cesme suyuyla eklem yerlerine bez koydunuz mu ılık banyo atesı varken ellerı ayakları soguksa corap gıydırmk gerekıomus.antıbıyotıgınıde ıcırınkı enfeksıyonu yok etsın bezle dursun🌺
kuzeytobaby alinduhatg ateşin en iyi çözümü bence ılık duş biz öyle düşürüyoruz hep. Kaçla geçirdi havaleyi ? Çok geçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatmasın 🙏🏻
jap alinduhatg ben gül suyuyla tampon yapıyorum ama ilacın düşürmediğini düşürür mü bilmiyorum dene istersen
helenistikbazalika Geçmiş olsun . Fitil en iyi ateş düşürücü diye biliyorum. Antibiyotikli şurup vermedi mi dr .
alinduhatg helenistikbazalika verdi ne fayda ya içmiyor yada içse fayda yok serum bile verildi anlık düşüyor eve geliyoruz pat çıkıyor
alinduhatg arasardaannesi daha dün açıldı ilaçlar ılık duşta aldık direk titredi morardı vücudu aklıma gelecek herşey yaptım yok başındaki bez 10 dakkka ıslak kalıyor ateşten
arasardaannesi alinduhatg kac kıloysa yarısı kadar ml ates dusurucu verın ıns duser dusuk atesde havale gecırmıs bıdaha olmasın ıns🌺
Smrhls alinduhatg siz antibiyotigi ve ateş düşürücü şurubu verin ateş düşürücü şurubu 4 saat ara ile verin bizimde böyle oluyo maalesef 2 gün bu şekilde idare ediyoruz sonra geciyo ateşi