gzplt 3 aylığız 1 aylıkken damaklı emzik verdim tutmadı biberon olarak da sadece Philips aventi aldı zaten Philips’in emziğini alsam tutar mı diğer emzikleri almayıp da Philips’in emziğini tutturabilen var mı
kirikkalp gzplt valla tutmayan çocuk tutmuyor hangisini alırsan al hangisini denerse dene bazı bebekler emzik sevmiyor bence 😁 bide bunu bıraktırması var of diyorum 🫠
adabebek14 gzplt benim ki tam olarak şekil de oldu bir tek phılıpsı tuttu bir şey de yapmadım kargo geldi açtım yıkadım verdim tuttu ve 6. Ayda 😂😂😂
iki_prensesannesi gzplt emziğin içine şırınga ile emziriyorsanız sütünüzü sıkıp verin mama alıyorsa mama koyabilirisniz
civcivinannesiiii Philips emziğini denemenizi tavsiye ederim her uykuya geçiş öncesi biberon sonrası veya emzirme sonrası emzik verin. Hiç pes etmeyin o atsın siz verin 5 aylıktan sonra bebeğim iyice düşkün oldu emzik ile uyuyor
gzplt civcivinannesiiii Teşekkür ederim seçiçi bir bebek kaç tane biberonu tutmadı sadece Philips’in biberonunu tutunca acaba emziği de tutar mı diye düşündüm ama bir deneyeceğim
gzplt kirikkalp Çok sık emiyordu emerken uykuya geçmek istiyor ama karnı tok olunca da memeyi uyku için almaya çalışıyor e haliyle süt gelince sinirlenip ağlıyor emzik şart gibi yoksa boş biberon emzireceğim 🤷♀️
sblkcr Kızıma emzik tutmak istemedi ben yine de farklı deniyordum phlipsi tutmadı bi kaç emzik daha tutmadı en son chiconun emziğini deniyim dedim onu hemen tuttu
sblkcr Ebemiz bana boğazına değdiği için öğürüür istemez dedi Chicco emzik ucu yukarı bakıyor hafif o aklıma gelince denemek istedim hemen tuttu
gzplt sblkcr Evet benimki de diliyle itiyor sonra da öğürüyor dediğiniz markayı daha önce duymamıştım bir araştırayım teşekkür ederim
gulcegrgn gzplt Ayynısını yaşıyorum , uyurken emmek istiyor ama tok olduğu için süt gelince kavgaya başlıyor . (3 buçuk aylık) doğduğundan beri ısrarla deniyorum 4 farklı marka 9 emzik var sırayla sürekli deniyorum ama maalesef. Biberon da almıyor benimki.
gzplt seyma0101 Uyurken emmek istiyor karnı tok olduğu zamanlar memeyi emerken haliyle süt gelince sinirleniyor ve uyuyamıyor bu yüzden vermek istiyorum
efeninannesi111 gzplt aynı durumdan müzdarip biri olarak sadece biberon tutuyo oda philps avent. Emzikte avent soft,chicco, bibs, wee bayb, bayb plus denedim ama yook hiçbirini tutmuyor. Biberon boş olsa bile onu tutup sakinleşebiliyo.
sumyson gzplt ben de phlips de dahil olmak üzere bir sürü emzik denedim. Almayan bebek almıyor gerçekten. Ama aklınızda kalacağına alıp denemek olabilir, en azından acaba alır mıydı demezsiniz :)
gzplt oeztuerk Fotoğrafını bir atabilirmisiniz biberon başlığı gibi emzikler de ay ay ayrılıyor mu yoksa sabit mi