haydii rumeysahinn file marketi aşırı merak ediyorum. Ordan neler alabilirim acaba Birde somonumerak ediyorun
rumeysahinn haydii ya file çok güzel aşırı farklı ürünler var biraz pahalı ama seviyorum ben organik sebzeli makarnalar bile vardı yani tercih edilebilir
inan-472 Themom_ bebişlerimiz yiyince ne mutlu oluyoruz bende marketten çok denedim acı olunca yemiyor elma limon muz her şeyi denedim olgunlaşıyor yumuşuyor ama antalyada bu yaz cok yedik hiç onlar gibi lezzetli değil
yagmurkokusu_ inan-472 Antalya da daha çok yetişiyor , Antalya’ya gittiğimde mutlaka yerim çok severim oradan bir tanıdığınız varsa çarşamba pazarından aldırın derim hem uygun hemde tadı daha lezzetli oluyor.
inan-472 yagmurkokusu_ maalesef hiç tanıdık yok orada instagramda bir kaç yer buldum kargo vs iki katına çıkıyor fiyat sürekli olacak iş değil 😖
inan-472 honeyybee_ hayır hayır olgunlaşıyor hatta kararıyor ama tadı bu sefer acı oluyor bu yaz Antalya’dan aldık çok çok lezzetliydi ama marketlerden aldıklarımda ne tad var nede yeterince olgunlaşmadan çürüyüp gidiyorlar normal oda ısısında bekletiyorum bazen elma limon muz yanına yok olmuyor
Durununannesi3433 inan-472 kasım ayondan sonraki avokadoları bekleyin en lezzetlileri o zaman çıkıyor şu anki yerliler erkenci avokado
inan-472 Durununannesi3433 evet öyle diyorlar bende araştırdım bayağı bu avokado meselesi bana dert oldu bebişlerin bağırsaklarınada iyi geliyor o yüzden el altında hızlı ulaşacağım bir yer aradım ama maçtı ve fileyi deneyeceğim teşekkürler🤗
mervekb inan-472 bende avokadoya ne zaman tadına baksam pişman olurum, keskin ama lezzetsiz gelir iyice yumuşasa bile.Kızıma muzla birlikte ezip yediriyorum. Tek başına yenilecek gibi değil benim aldıklarının tadı da.
inan-472 mervekb mervekb antalyada yediklerimin tadına bir baksanız bu avokadoysa istanbulda yediklerimiz ne diye kesin sorgular ve seversiniz bende sevmiyordum kızıma muzla yediriyordum ama antalyadakini direk limon tuz attığımda bir koca avokadoyu bitiriyordu 😁
Durununannesi3433 inan-472 akdenizdengelsin.com veya avokadocuayşe den alabilirsiniz ikiside güzeldir
Naparsanyap inan-472 Instagram da avakadocuayşe den alıyorum çok memnunum hepsi çok aşırı iyi çıktı bugüne kadar
inan-472 Naparsanyap bende takip ediyorum deneyeyim o zaman hangi cins alıyorsunuz su an bacon ve fuerte var hasat zamanı gelen