incim12 Kızlar sezaryen olalı 65 gün oldu 20. Günden sonra neredeyse bitmişti kanama ama kırktan hemen ertesi gün tekrar başladı 25 gündür iki gün duruyor sonra tekrar geliyor azar azar adet desem bu kadar sürmez herhalde normal mi bilmiyorum
zehrababy incim12 benim biter gibi olup tekrar başlamıştı 55 gün sürdü kadın doğuma muayeneye gittim bir sorun yok bitip başlaması normal dedi. Ama her bünye aynı değil tabikide siz bir kadın doğuma gidin
tgbmerve incim12 40 inizda Dr kontrol ettimi alttan , bazen sezeryan yerinde ceplesme oluyormuş ondan ara kanama lekelenme çok oluyormuş
civciv53 incim12 aynı durumdayım bende 50. Gün kesildi dedim bir iki güne adet oldum sanırım ama 10 günü geçti hala akıntım pembe vs devam ediyor deliricem ya gınal geldi sen doktora gittin mi canım ben doktoruma 40ımda gidemedim kanamam devam ediyor diye randevu aldım gidicem ben 😔
ilay-mom Bende 2 gündür aynı durumdayım nedense adet olur gibi oluyor bidaha yok 2 ay oldu doğum yapalı neredeyse 20 gündür yoktu hiçbir şey
incim12 tgbmerve yok doktor çağırmadı sadece dikiş aldırmaya gidince karından baktı ultrasonla tamam iyi dedi
incim12 civciv53 dün gittim enfeksiyondan olabilir dedi antibiyotik verdi ama halen devam ediyor kanama :(
civciv53 incim12 peki rengi nasım canım ? Benim ki sildikçe geliyor böyle akıntı gibi kimi zaman pembe kimi zaman kahve kan gibi
incim12 civciv53 benim de bazen çok hafif kahve geliyor ama iki gündür de adet gibi açık kırmızı ve çok arttı kanama 70 gün oldu bugün :(
civciv53 incim12 ay aynıyız canım ya valla benimde 70 gün oldu bugün kahve kan geliyor gıbal geldi cumartesiye randevu alabildim doktorumdan korkuyorum kötü şeyler olucak diye kimi cep oluyormuş oraya kan birikiip yavaş yavaş akıyormuş of of
civciv53 incim12 gittim canım ben serklajlı gebeydim serklaj yerimdne geliyormuş dikişim sezeryan doğumda alınmıştı ama o iyileşmemiş tam olarak. Korkma içerde vs birşey kalmamış dedi doktorum. Çok şükür 2 gündürde gelmiyor kan. Bence mutlaka kontrole git canım
incim12 civciv53 vajinal ultrasonla mı anlıyorlar içeride bir şey olup olmadığını yoksa karından bakınca anlaşılıyor mu
civciv53 incim12 40 çıkınca artık vajinal bakıyor canım. Vajinal baktı hatta smear örneği alıcaktı ama benim rahim ağzı dikişimden kan geldiği için almadı daha sonra tekrar çağırdı doktorum.
incim12 civciv53 ben biraz önce gittim hiç muayene bile etmeden ücretli satılan bi hap söyledi 6 ay da anca düzene girer dedi gönderdi
civciv53 incim12 özele mi gidyorsun devlete mi canım? Yani hiç olmazsa alttan muayene edip içerde birşey kaldımı bir baksaydı zahmet edip. Peki o verdiği ilaç acaba süte birşey yapar mı ? Benim doktorum korunmak için bile ilaç yazmadı süt kaliteni bozar dedi.