cikolataliekmek Dik Süpürge almak istiyorum yardım eder misiniz annelerim öyle çok pahalı bişey alamam en fazla 7-8 bin şarjlı arıyorum
Elayberosmom cikolataliekmek Fakir öneriyorum bende ama fiyat 12 bence üzerine biraz daha koyup indirimde felan alabilirsin asla pişman olmazsın
tazemom1 cikolataliekmek o fiyata Bosch serie 6 Anneme aldık hem hafif hem pratik ben Bosch 7 yi kullanıyorum
Alerjikrinit cikolataliekmek canım ben alalı 1 sene oluyor silme süpürmeli nasıldır bilmiyorum belki daha iyidir. Ben 8049 aldım bayılıyorum başlıkları çok fazla eşimin arabayı süpürmesi için de başlık var bi tane kıvrak borulu. Bazı arkadaşlar kırılıyor demiş ama halıda turbo yaparken dikkat edilmesi gerekiyor bu kullanma klavuzunda da yazıyor zaten. Onun dışında ben kırılma yaşamadım
alpiskonunannesii Arnica Solara tavsiye ederim, kedim var tüyleri vs herşeyi çatır çutur alıyor, başlıkları şarjı falan da donanımlı, çekişi kuvvetli
zeynepyusufaslan cikolataliekmek xiaomi almayın . annem kullanıyor ama bataryası hemen bitiriyor ve kırıntıları çekmiyor doğru dürüst