yasemin5455 Kızlar adetim 8 gün gecikti normalde gününe gün olurdum. Hem normal hemde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün kan verdim ama daha sonuç çıkmadı testlerde negatif çıkıp kanda hamilelik çıkan varmı sabahı bekleyemicem size sorayım dedim
mervee345 yasemin5455 yani olabiliyor bazen testler yanıltıcı oluyor ama hayırlısı diyelim sonuçlar gece olmadan çıkar hastanede verdiyseniz
ilenalemin yasemin5455 benim negatifti kanda pozitif çıkmıştı.ama korunmuyordum o zamanlar.siizn korunma yönteminiz nasıl
yasemin5455 mervee345 sağlık ocağında verdim sürekli kontrol ediyorum ama sisteme düşmemiş sağlık ocahina sordum sabah düşer dedi. Birde 1 yaşında bebişim var oyüzden çok stres yaptim
mervee345 yasemin5455 sağlık ocağı çok geç çıkıyor ya hakkınızda hayırlısı olsun valla ne diyeceğimi bilemedim😂
yasemin5455 mervee345 valla bende pisman oldum acile gitmeyi bile düşündüm artık hayırlısı sabahı bekleyeceğim
yasemin5455 ilenalemin valla bende korunmuyorum daha doğrusu eşim korunmuyor bizimki geleneksel yöntem geri cekilmeyle korunuyoruz
mervee345 yasemin5455 kız bizde öyle korunuyoruz umarım böyle bişey başıma gelmez 4. Çocuk kaldıramam😂