Esinzhl Kızlar iki yaşında kızım iki üç gündür tırnak yiyor. Sizce neden oluyor ve ne yapmalıyım? Bir sıkıntısı mı var, ters giden bir şey mi var, bir stresi mi var sürekli bunu düşünüyorum
alyaninannesi1 Esinzhl benim kızımda 3 yaşında mağlesef benimkide yiyo ama bizimkinin nedeni ben ekranı yasakladığımda yemeye başladı sıkıntıya girip belki sizinkininde bi sıkıntısı bişeyi vardır nasıl bıraktırıcam bilmiyorum acı ojede kullandım ama genede yedi
Esinzhl Esinzhl kızlar bu durum sadece strese bağlı mı ortaya çıkar bilmiyorum birinden görmüş olabilir mi??
ozr42 Esinzhl ben kendimi bildim bileli yiyorum bi 5 yıl yemedim tekrar başladım stres heyecanlanınca yapıyorum istemsizce gidiyor . Küçükken daha yoğundu tabiki . Acı ojeler denedim yok yine fayda etmedi.
Yhmerve Esinzhl ben 28 yaşındayım stres üzüntü yaşayınca tırnaklarımı yemeye koparmaya başlarım hemen. Regl döneminde acı oje sürerim hep. Oğlum 4yaşında bir kaç ay önce fark ettim oda tırnaklarını yemeye başlamış hemen ona da acı oje sürdüm konuştum anlattım 2 ay olacak bende yemiyorum baktım ki ben bırakınca oda bırakmış çok şaşırmıştım
Esinzhl alyaninannesi1 yani anlamadım normal hayatımıza devam ediyoruz aslında hayatımızda bir değişiklik de olmadı. Canım sıkıldı ya ne olabilir ki Bir kere alışınca bıraktırmak zor oluyor sanırım ben de ne yapacağımı düşünüyorum. İnlallah sizin kızınız da bırakır bir an önce
Esinzhl ozr42 evet insanların stresle başa çıkmak için istemsiz kullandığı bir yöntem olabilir ama beni üzen kızım ne için stres yapıyor şuan ben bulamıyorum yani hayatımızda değişen hiçbir şey yok acaba birinden görmüş olabilir mi
Esinzhl Yhmerve ya evet örnek alıyorlar bence sonuçta ne yapsak taklit ediyorlar. Bunu da görüp dikkatini çekmiş olabilir mi? Çünkü iki yıldır nasılsa hayatımız ona karşı ilgim vs hepsi aynı
Yhmerve Esinzhl kesinlikle olabilir en çok kiminle vakit geçiriyor veya çevrenizde görebileceği biri var mı dikkat etmek lazım 🙂