Herkese merhaba Bebeğim bir aylık yeni doğanlara has bir durum olarak sürekli memede uyuyor bunun önüne geçmeye çalışıyoruz Ancak Diğer türlü bir türlü uykuya dalmıyor uyuyamadığı için de huzursuz oluyor Daha da hırçınlaşıyor. Başlarda Mehmet’e mayıştıktan sonra yarım kundak yapıp beşikte sallayarak uyutuyorduk Ancak son zamanlarda beşikte de uyumakta sıkıntı yaşıyor yeni bulduğumuz çözümümüz Bebek arabasına yatırıp evin içinde gezdirerek uykuya dalmasını sağlamak yaklaşık bir haftadır başka bir şekilde uykuya dalamıyor çok küçük olduğu için beşikte ağlayıp durmasına razı olamıyorum bir sürü beşikte uyutmayı denedikten sonra artık o kadar huzursuz olmasına dayanamayıp Emziriyorum ve bu şekilde uyuyor Tam uyuyamazsa da bebek arabasında gezdirmeye başlıyoruz çevremdekiler emzik ver diyor Ancak ben henüz erken olduğunu düşünüyorum ve emzirirken erkenden pes edip meme reddi gibi bir problemle karşılaşmak istemiyorum buna benzer problem yaşayan var mı belli bir süre sonra geçiyor mu bilgi alışverişinde bulunursak sevinirim Teşekkür ederim