Beyhanurall Kızlar 4aylık bebeğim var pusete artık sığmamaya başladı biraz iri bir bebek.oto koltuk almayı düşünüyorum.360 dönenlerden ve 0-36kilo arası bakıyorum.tavsiye ettiğiniz varmı?sizde hangisi var?
Nazlimu_ Beyhanurall biz prego kullanıyoruz. Modelini tam olarak bilmiyorum ama isofixli ve 360 derece dönüyor. Çok memnunuz
ezgikrby Beyhanurall Biz de Kanz Go-Fix 360° Dönebilen İsofixli oto koltuğunu kullanıyoruz o da 0-36 kilo
Mnli Beyhanurall cybex her gün kullandık 4 yıl boyunca şimdi 2. Ye geçti 1 yıldır da buna kullanıyoruz üstelik defalarca tak çıkar da yaptık arabadan arabaya o da kolay
Beyhanurall Nazlimu_ genelde ön tarafa bakarken yatışı yeterli olmuyormuş.sizinki nasıl yatış hali yeterlimi
meltem93_ Nazlimu_ merhaba bende prego istiyorum araştırdım deriymiş. Acaba gğneşden etkilenme gibi bir durumu var mı sizce?
Mnli dileklee 360 derece dönen sirona şimdi bunu 2. Çocuğua kullanıyoruz büyüğe kullandığımız da solutiondu galiba adı
Mnli pskmerve 0-18 dediği 18 kilodur muhtemelen o da benim çocuğum 4 yaşında 20 kiloydu 5 yaşında hala 20 kilo öyle hesap edin 3.5 yaşındayken 2. Çocuğum oldu o bir süre pusette gitti geldi sonra koltukları değiştirdik nerdeyde 4 yaşa kadar oturdu belki bir kaç ay da geçmiştir 4 yaşı