EliS_ Merhaba benim doğumdan sonra oldu ve şuan çok acı çekiyorum. Evet dr. Gitmek bu rahasızlıkta zor ama final bu galiba. O zamana kadar ne yapmak lazım bilgisi ilgisi olan varmı bu konuda.
mondecaidensecmeler EliS_ sıcak suya oturun iyi geliyor Ve sağlık ocağı doktorum bu kremi verdi çok iyi geldi poponusun içine kantaron yağı sıkın o birebir
ArdeninAnnesi3322 EliS_ hamileyken çıktı ölüyodum, her şeyi denedim hiçbir şey fayda etmedi, en son daflon hapla kurtuldum, hamileyken ve emziriken kullanabilecgimi söyledi doktorum, sabah 2 öğle 2 aksam 2 toplam 6 tane içiyordum ve tamamen kurtuldum
nursile trend yolda anathol sprey var beyaz yeşil kutulu ben çok çektim iki günde geçirdi biraz pahalı ama kesin çözüm
Nefesin_Annesi0 Doğumdan sonra neler çektim bi Allah bilir seni çok iyi anlıyorum hepsi geçecek emin ol. Büyük bi leğene sıcak su koy otur su ılıyana kadar o kadar rahatlatıyoduki. Sarı kantaron yağı sür acısını alır. Ben en son dayanamayıp doktora gitmiştim mecbur kaldım gösterdim sağlık en önemlisi bana ameliyat demişti hem çatlak hem de memesi var. Kzıım küçük diye yaptırmadım zamanla acısı azaldı krem falan vermişti doktor ama şuan acısı çoksa su ısıt hemen otur leğende
Kahvsevr1303 Merhaba çok geçmiş olsun bende de aynı sorun vardı çörek otu yağı ve udi hindi yağı içerek geçti hergün 1 tatlı kaşığı tüketiyordum geçti çok şükür denemenizi tavsiye ederim