Hanımlar kızım tek uykuya geçti 18.ayında şuan 18 buçuk aylık diyim. 2 uyku yaparken hep 1 saat 15 dk yada 1 buçuk saat yapardı ilk uykusunu yani toplam 2 buçuk 3 saat uykusu vardı. Tek uykuya geçtik ama uyku süresi uzamıyor 1 buçuk saat dedimi uyanıyor, çok nadir dönüyor uykuya 2 buçuk 3 saate tamamlıyoruz ama 2 gündür asla uykuya dönmüyor dün 1 buçuk saat uyudu bugün 1 saat 40 dk. Sabahları 9 9 buçuk gibi uyanıyor akşam 9 buçuk 10 civarı uyuyor. Gündüz uykusu 1 buçukda uyur işte 3 3 buçuk gibi uyanır dün mesela 9da uyandı 1 çeyrek gibi uyudu 3de uyandı akşamda 9 buçukda uyudu sabah 9 buçukda uyandı öğlen 1:40da uyudu 15:25de uyandı bugün. 2 gündür az uyuduğuna mı yoksa uyku süreleri uzun yorgun mu oluyor dişten mi bilemedim çok sık uyanıyor 2 gündür. Gündüz elleri hep ağzında diş mi yorgun mu bilemedim bi sabah geç uyanıyor farkındayım ama gece sık uyandığı için uykumuzu alamıyoruz bi türlü geç uyanıyoruz erken uyandırsam 2 uyku yaparsa diye korkuyorum :( çünkü gündüz uyku aralığı 4-4 buçuk saat akşamda 6 6 buçuk saat