maygirl Deletedmom_215 ayni seyi yasiyorum Asya yazısindaki harfleri ozellikle blip nerde gorse tek tek A s y harfleri soyluyor.baska yerde Asya yazısisini gorse asya asya diye bize gosteriyor gibi..ne sekilse yonlendirmem gerekiyor bu konuda halen mamtkli ve duzgun bi fikrim yok.
Deletedmom_215 maygirl masallah Asyaya❤️ valla bilmiyorum eşime göre gayet normal bir durum. Chatgptye sordum o da algılarının açık olduğunu söyledi 😂
maygirl Deletedmom_215 hahahaah🤣bu konuda nasil ilerletmeyi dusunuyorsun yoksa gelişiguzel mi?bi fikrin warmi?ben pek dusunmedim uzerinde ya bilemedm nasil yonlendirecegimi
Deletedmom_215 maygirl valla merak ettiği herseyin üzerine gitme taraftarıyım ya. İse başlama isinide erteledim. Elimden geldiğince destekliycem kendisini 🥲
NmalkoC Deletedmom_215 Merhaba bizimde 16 aylık civarıydı 2 yaşına kadar çok az kelimesi vardı fakat harfleri sürekli parmağıyla gösterip sorardı o şekilde öğrenmiş dediğiniz gibi üzerimizdeki kıyafetlerden bankta otururuz banktaki harflerden şuan 3.5 yaşına girdi öğretmedim fakat baya harf biliyor türkçe ingilizcede k ye kadar söylüyor
Yineben maygirl parmak ucı yürüme, gözler kapalı dönme, tekerlek çevirme, takıntıları vardı göz teması var dı ama az.