FatmaKS Bebegim 2 ay 2 günlük 4 5 gündür çok huysuz uyutuyorum hemen geri uyaniyo gelişimi hızlı oldugu içinde hemşire mamayi azaltmam gerektigini soyledi doymuyo ama daha cok ağlıyor bugünde agzindan tükürük akmaya başladı doktora gitmeli miyim ?
Omerasaf38 FatmaKS ne bakıyorsun sen onlara ya bebeğim 150 cc de doyuyorsa 150 ver doysun yeterki aglamasın zaten diş cıkartırkem falan zayıflayacak yavrucak annesi eziyet cektirme bebeğine ver mamanı sen doyduğu ölçüde
ebrarin_annesi FatmaKS ben 2 aylıkken 60 cc veriyodum doymuyo gbi hiseediyodum bazen 90 yapiyodum onunda tamamini icerse baya siddetli kusuyodu hazmedemiyoduu . 🤷♀️ suan 6.5 aylık simdi bile gunde 120 yi zor iciyor fazla degilmi 120 🤔
Omerasaf38 FatmaKS ver ver canım sen salla onları bebeğin doymazsa aglar huysuzlanır uyumaz hırcın olur karnı doysun yüzü gülsün yavrumun
tugceilealin FatmaKS bence doktorunuzla gorusun yine ama benim de bebegim 90 cc verince devamini istiyor 120 cc yetiyor.bebegin midesini buyutmeyin hazmi da zor olur kolay sindiremez.3 saatte bir 120 cc verin snra da emme gudusu gidene kadar emzik verin agzina 2 3 gunde alisir
Irmak09 Neyle veriyorsunuz mamayi benim kizimda 2 ay 7gunluk memeyi birakti mamaya gectik bugun biberonla veriyorum hangi marka mama kullaniyorsunuz birde
FatmaKS Irmak09 biberonla veriyorum beb 3 günlükten beri ilk başta hipp kullandım şimdide bebivita kullaniyorum
Irmak09 FatmaKS bende 2gundur bebelac veriyorum gaz sorunumuz oldugu icin memeyi birakti emmiyor bazen sut sagiyorum ama oda eskisi gibi gelmiyor bende bazen 60 bazen 90 yapiyorum bazen hepsini iciyor bazen icmiyor
Irmak09 Nasil yapiyorsunuz birde surekli yenimi yapiyorsunuz mamayi gece yeni yapmak cok zor oluyor bebek aglarken
FatmaKS Irmak09 her seferinde yeni yapiyorum mama en fazla 1 saat bekleyebilirmis çünkü babasi emzigini veriyo ben mama yapana kadar
FatmaKS Omerasaf38 yaptim ya 4 ölçek yavrum doyduda uyudu şükür eger çok kilo almaya devam ederse götürürüm doktora aç aç nasıl bekletiyim 😒