Melisa_ Herkese merhabalar.. kızım 14 aylik bi kacgundur yemek yemiyor sadece biberon yemek istiyor niye böyle oldu off başına böle bisey gelen varmı 😢
Melisa_ Sese hiçbiri yok niye böle oldu bilmiyorum kilosu duscek diye korkuyorum mama da tutmaz ki karnında ya
Sese Melisa_ oğlum ağustosun başindan beri dört köpek dişi çıkarıyor daha bu ayın başında patlattı. Bir gün boyunca sadece mama içtiğini başka hiçbir şey yemediğini bilirim. Şuan bile günde bir öğün yiyor
Kbrasaf Sese benim de 21 aylık oğlum aç bırakıyorum yemiyor güzellikle yemiyor her yolu denedim yemiyor yine günün sonunda kendimi mama yedirmek zorunda buluyorum ne yapacağız biz bu çocuklara ya
Sese Kbrasaf inanki bilmiyorum maması tezgahın üstünde parmağıyla gösterip mamaaa diye ağlıyor. Kaldırdım birkaç gün yok asla fayda etmedi. Bende aç bkraktım değişen birşey olmadı malesef:(
Teusa 33 aylık..aynı. yediği şeyleri bile yemiyor. Çorba pilav diyorum ağzını açmıyor. Kreşte zaten yemiyor doğru düzgün. Eve gelince de yemek istemiyor. İnşallah gecicidir