alpsmother_ alpsmother_ kızlar saçımı açık kumral yapmak istedim ama bakır tonları oldu bildiğin turuncu turuncu fotoğrafta çok belli olmuyor ama ben bunu açık kumrala nasıl çevirebilirim anlayan var mı
yagmurkokusu_ alpsmother_ diplerin kendi rengin olduğu için vurduğunda direk turuncu yapmış bu kumral tonlarında saçlarınızın renk tonunu kırmaları gerekiyor alttaki ton çok önemli allahtan yeşil olmamış.
alpsmother_ 153s34 önce kumralla açık kumralı karıştırdım biliyordum turuncu olacağını diplerim koyuydu zaten sonra açılsın diye koyu sarı vurdum hiç değişmedi renk bakır kaldı resmen
siyah0606 alpsmother_ ozman istediğin renk olmaz ki canım 🤷♀️ozman koyu renk tercih etmelisin boyayla istiyorsan sadece 🤷♀️
153s34 alpsmother_ kuafor malzemesi satan yerlere sorablirsiniz. Veya gratiste flanda vardir belki. Ama o normal boya gbi degil. Turunculasma karsiti icin alacaktim diye soylerseniz veirrler. Kutusuz cnku tüp seklnde iste boya gbi dis macunu gbi
alpsmother_ siyah0606 ya ben önceden boyuyordum mesela ilkinde değil ama ikinci vurduğumda saç istediğim renk oluyordu bu sefer olmadı açıcı vurmadan da saç açılıyor yani platin sarısı istemiyorum ki zaten açık kumral tonları istiyorum sadece