ezgiii12490 Kizlar kaynanam malı 6 aylik bebegime yoğurtla bal vermiş 1 kasik ben tuvalete gittiydim hangi ara verdin aldim hemen elinden nisey olurnmu
Xname ezgiii12490 yoğurttan birley olmaz Ama bal ağır bi yiyecek ve alerjik olma ihtimali yüksek gerçi alerjisi olsa bal hemen tepki verirdi bebeğiniz Ama vermeyin belki yoğurt karıştırdığı için az miktar yemiştir
SweetMom__ ezgiii12490 bisey olmaz dikkat edin bu kaynanalar deccal gibi çocuğa herşey vermeye kalkıyorlar.
momeymen ezgiii12490 içini ferah tut ille bir şey olacak diye bir şey yok risk fazla sadece. Gözlemle çocuğunu
Evaninanasi ezgiii12490 bu insanlar el kadar bebeklere böyle şeyler verince ne anlıyorlar acaba gerçekten merak ediyorum ya. Amaç ne yani?
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ezgiii12490 konudan bağımsız, başlıkta, kaynananıza iltifat ettiğinizi sandım 😂
mihramomm1 Kendileri şans eseri büyütmüş çocukları birde bizim bebeklere hatta sülalede ki bütün bebeklere karışmalari yok mu bu kvlerin siniiirr el kadar bebekler ya herkes bas bas bağırıyor yasak vs diye
Sese ezgiii12490 bal kaynana yazısını görünce aman tanrım didim 😂😂😂 sert bir dille uyar canım benimki 6 aylık bebemin eline browni vermişti. Yıktım dünyayı başına şimdi şu bile veremez. Ki çocuğumun çoklu gıda alerjisi var bunu bile bile yapmıştı
eymenesra ezgiii12490 ayyyy hiç güvenemiyorum bizim ki dondurma külahı ekmek vermeye çalışıyordu 4 aylık bebeme