Merhabalar biraz uzun olacak ama kızım 17,5 aylık yani 18 e girecek 15 gün sonra neyse. Seslendiğinde bakar ismine bakar gel git dediğim de çoğu zaman yapar. Mama meme dede hadi baba ya da kendince konuşur kendi oyun oynar benle de oynar. Yakalambaç falan da oynarız. Neyse ama konuşma konusunda çok ileri değiliz ya da ben acele ediyorum belki. Mesela hayvan kartlarımız var öğrettim belli başlı çoğu hayvanı. İkili elime alırım sorarım hav hav ya da miyav hangisi diye alır eline mesela
Ama genelde parmakla göstermez çoğu şeyi. Ya da bu falan demez. Ekran yok ama sadece alt değiştirirken mecbur 😣😒 onun dışında renkleri kırmızı ve maviyi bilir sesli oyuncakları çok sever yazı tahtamız var onda yazar siler. Genelde böyleyizdir . Sizce nasıl? Ama dediğim gibi sorduğumda mesela suyu getir diye getirmez mahsus mu yapıyor bilmiyorum ama. Ya da kitapta bildiği şeyi sorarım göstersin diye göstermiyor çoğunlukla nadirdir . Sticker sever onları çıkartır yapıştırır falan. bilmiyorum sizin bebekler nasıl ama bizde böyle…