kayraaydin Kızlar merhaba doğum kontrol habı kullanıp iştah azalması ve mide bulantısı yaşayan var mı ?
Aryamlinamom kayraaydin ben uzun zamandır kullanıyorum ara ara mide bulantısı ve baş ağrısı yapıyor bende
eymenesra kayraaydin ya bebeğimi emziriyorum beş aylık zararı olmaz dimi almak istiyorum altı aylık kontrolde ebeye soracağım
kayraaydin Aryamlinamom bende mide bulantısı yaptı midem bulandığı için de iştahım kapandı napmam lazım bilmiyorum saha 5. Günüm
kayraaydin Aryamlinamom çok kötü ya resmen içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor sürekli uyumak istiyorum midem bulanıyor canım hiçbir şey yapmak istemiyor
kayraaydin eymenesra emziren annelerin kullandığı bi tane var ama adını hatırlamıyorum siz doktora sormadan kullanmayın yine de ama yasmin olmaz emziren annelere ..
kayraaydin pozitifanne06 bende Şuan tam tersi midem ağzımda duruyor resmen böyle devam ederse değiştirecem
kayraaydin pozitifanne06 bıraktım kullanmam bir daha aşırı kötü geldi bana ya resmen elim ayağım titriyordu baş dönmesi mide bulantısı aşırı duygusallık .