atlas1655 Canlar kıymalı sebze yemekleri neler Olabılır 6. Aydayız doktorumuz bu ay mevsım sebzeleri yemekleri yapabılırız dedi çorbaları da anlattı alternatıf neler Olabılır 🥹
mommyyy609_ atlas1655 bir kaç örnek attım size ayınıza göre yapabilirsiniz kıymalı kereviz, kuzu incik başlaması patatesli, kıymalı biber dolması vs vs
mommyyy609_ atlas1655 şuan yemek için çok erken değil mi tadım döneminde daha ilk önce tadım yapmalı ki ileride neyin tadı nasıl bilsin.
mommyyy609_ mommyyy609_ atlas1655 salçalı yemekler şuan bünyesine ağır gelir 8. aya doğru benim bildiğim
atlas1655 mommyyy609_ tadımları yaptık bitirdik 🥰 doktorumuz çorbalara ve sebze yemeklerine gecebılcegımızı söyledi
Denizinannes1 7278 domates alerjik besin olduğundan bizim doktor bir yaşından sonra tattırıcağız demişti bebişi daha 6 aylık ne kadar doğru olur domates bilmiyorum🤷🏻♀️
7278 Denizinannes1 ben direkt verdim denedim yani hiçbişi olmadı şimdi her yemeği yer baştan alıssın dedim
atlas1655 Denizinannes1 merhaba bizim doktorumuz da domates kullanabılırsın dedi ama reflusu olduğu ıcın kullanmayı düşünmüyorum 🥰
7278 7278 kızımın şükürler olsun bünyesi iyidir bende herşryden veriyordum denemeden neye alerjisi var bilemezsin 3 gün kuralına göre baksın herşeye
atlas1655 7278 doktorumuz da bunu istiyo 9. Aya geldıgınde herşeuı yemesı için hiçbişeyı karıştırmadan ayrı ayrı vermemi söyledi domates de verebılxegımı söyledi 🥰