Merveio14 [silindi] igor denedik ama kızım yürürken zorlandı 18 aylık kızım ama biraz erken diye düşünüyorum. Vicco hippi model aldm tavsiye ederim
heybeybi [silindi] ben bile giyerken zorlanıyorum anacim çocukların ayak yapısını bunyasta zorlamamak lazm
Beyzaveduru Bence bunları giydirmesi zor. Kar kışda çocuğu sokakta gezdirecek çok dolaştıracak değilsiniz. Benim de kızım 18 aylık vicco nun kısa bir boru var ondan aldık giydirmesi kolay. Bence hiçbiri
[silindi] Beyzaveduru bende sonradan vazgeçtim ve ilk adım ortopedik kısa botlardan aldım. Henüz gelmedi ama bekliyoruz bakalım deneyeceğiz
[silindi] Merveio14 teşekkür ederim. Bende bu posttan sonra avm ye gittiğimde denettim yürürken zorlandığını farkettim hatta yürümeyi bırakıp rahat edemediği için emeklemeye çalıştı yavrum😂 bende bahsettiğiniz markadan alacaktım ancak 22-23 giyiyor o yüzden istediğim tarz ayakkabının vicco da numarasını bulamadım. Numarası olanlar da hoşuma gitmedi. Macco diye bir markadan istediğim tarz ayakkabının numarasını buldum. Vicconun ayakkabılarına çok çok benziyor. Ortopedik ilk adım ayakkabısı olarak geçiyor. Umarım memnun kalırız. Beğenmezsek başka bir ayakkabı deneriz bakalım. Bunu aldım bende.
[silindi] uykusuzanne__ ikisinden de vazgeçtim malesef deneme fırsatımız oldu ancak yürümek istemedi pek rahat edemedi bende farklı bir ayakkabı tercih ettim inşallah memnun kalırım. Olmazsa başka bir ayakkabı deneriz. 
Merveio14 [silindi] penguen gibi yürüyemedi kızım, çok komik ve çok tatlı bi andı :) Güle güle kullansın yavrunuz 💖 igorlar seneye artık 🤩