nihathatipoglununtesbihi Kızlar selam 17 ayk oglm sürekli Eli ozel bolgesinde bazen vezi çıkarıp atiyor gece yatmadan yastiga bacak arsina gituruyir bu bebek masturvasyonu demek mi ne yapmam lazım diktora giturmeli miyim
elfnurs nihathatipoglununtesbihi gorumcemin ogluda öyleydi sıvı geldiğini bile görmüş sürekli oyuncak ayı koltuğun kolu ne bulursa üstüne çıkıp ileri geri hareket yapmaya başlamış Dr unutturmaya çalış yapmaya kalkınca başka şeylerle oyala demiş şuan iyi unuttu
Hiilyuss nihathatipoglununtesbihi bezini kendi çıkarıp yapıyor demisisniz bence bir uzman görüsüyle ilerleyin daha ileriye gitmeden.❤️ şakasına bile olsa baska biri dokunuyor ediyor olabilir mi yanlış anlamayın lütfen
3cocukluananingunlugu Benim oğlum da 17 aylık biraz erken sanki hani bilmiyorum bez çıkarması falan yok yani daha Arada sırada yüzüstü yatıyor öyle bir şey sezmedim
nihathatipoglununtesbihi 3cocukluananingunlugu bezi surkeli cokariyo eli özel bölgesinde sürekli bilmiyorum bende ya
nihathatipoglununtesbihi Cekistirip duruyo tepki vermiyorim gormezden geliyorum yanlisnmi yapıyorum ki
Merveozerr96 nihathatipoglununtesbihi tepki vermeyin doğru yapıyorsunuz ama elini özle bölgesine götürdüğünde dikkatini farklı yönlere çekin. Her yaptığında bunun uygularsanız bir süre sonra unutacaktır. Kızıp tepki gösterirseniz daha çok yapar
3cocukluananingunlugu Çok normal bezi olmayınca benimkide sürekli oynuyor ablası vs gülüyorlar o zaman daha çok yapıyor ben diyorum ilgilenmeyin teşvik etmeyin. O zamanlarda oyun oynayın ilgisi dağılsın aniden ilgisini başka yöne çekin
nihathatipoglununtesbihi 3cocukluananingunlugu unutur mu öyle bazen dikkatini başka yöne çekiyorum 5 dk unutur sonra yine aynı açana enfeksiyon falan olabilirmi
3cocukluananingunlugu nihathatipoglununtesbihi fiziksel olarak muayene ettirin içiniz rahat eder dediğiniz gibi bir rahatsızlık da olabilir
nihathatipoglununtesbihi Merveozerr96 sisi guldurebildiyseym ne mutlu bana teşekkür ederm yorumunuz icin
nihathatipoglununtesbihi Hiilyuss hayır ya bu mümkün değil eşim gece yarsinna kadar çalışıyor bebeğimle ben evdeyzi bir yere gidnce surekli yanımda zaten eşim öyle bi şeyi bebeğe yapmaz mümkün değil yani birinin ona dokunması
Ardenaden Hiilyuss alakasi yok bu bebek masturubasyonu yenidogsn oglum 4 syliktn itibran besini ne zman acsam eliyle ozel bolgesini cekistiriyor.bu normal bsey.Ilgiyi dagitmak lazim snraki evrelerde saga sola surtunme oluyor