CnrAlp
Merhaba hanımlar 2ay 25günlük bebeğim var.Bebeğim doğduğundan beri uykuyla arası iyi olmadı malesef.Gündüzleri uykulu oldugunda uykuya cok zor dalıyor.Ayakta sallayarak yada pişpişleyerek uyutuyorum.Uyku süresi en fazla 39dk 40.dakikada saat kurmuşum gibi anında gözlerini açıyor.Tekrar uyutmaya çalışıyorum inkanı yok geri dalmıyor.Tavsiyesi olan var mı bu durumda ne yapabilirim uykusunu uzatmak için.
gizemuakkaya
Canım allah bağışlasın öncelikle yavrunu. Benmde 2 aylık oğlum var gaz sorunumuzdan çok uyku sorunumuz vardı. Gündüz uyutuyorum heh diyorum işlerimi hallediyim bi saat dolmadan uyanıyodu. Hergün yıka mutlaka yıkadıktan snra bebe yağıyla masaj yap. Ve mutlaka kundakla uyuturken o zaman daha uzun süre uyuyorlar. Bir de dönem dönem oluyor düzeni oturana kadar benmki bir hafta boyunca akşam 9dan gece 5e kadar uyumazdı sonra yavaş yavaş düzene girdi.
Deletedmom_297
Biz 3.5 aylıgız gün düz sıfır uyku gece de aralıksız uyanmalar napcam bilmiyorum hiç bir iş yapamıyorum ec bile zor gidiyorum artk yoruldum ama annemin güçlü olmak zorundayım