hemsire-anne- Kızım 14 aylık 2 aydır boyu 77 cmde kalmış doktor şuan sınırda dedi boy uzaması için neler yapılabilir çok üzülüyorum bu duruma ya zaten yaşıtlarının yanında hep daha ufak duran bir çocuktu oysa babasıda boyu 180 bnmde 170
Dmt-01 hemsire-anne- bence sıkmayın canınızı bianda boy atacaktır.Benim kızımda 3 yaşına kadar filan hep küçüktü sınırdaydı,hatta ben bacaksız diye severdim o kadar küçüktü yani neyse 3 yaşından sonra bianda boy attı maşallah şuanda yaşıtlarını yakaladı
zezey19 hemsire-anne- 17 aylık oğlum 77 cm bugün ölctü doktor normal dedi ben 150 baba 168 genetik yani cok kafanıza takmayın
hemsire-anne- Dmt-01 yaa öyle mi ama insan cok üzülüyor ya doktorda sınırda dedi 2 aydırda sabit kaldı
hemsire-anne- ikiminik16 doktor ne dedi bize her ay uzaması gerekmez persentilde normal çıkıyorsa dert etmeyin demisti
ikiminik16 hemsire-anne- bugün sağlık ocağında bakıldı hemşire yanlisda ölçülüyor iyi gelişmiş belli dedi doktorum gekecek ay bakacak ama oda olcume takılma demişti 7.ayda yanlış olabiliyor dedi ben takılıyorum ama nuyebduraksiyor diye yakınlarımdan takılma çok hızlı uzadı duraksamadan nirmal diyor 25 cm uzadı doğumunda beri