Kuzeymiram Kızlar 4aylik bebeğim var mide bulanti ilacı iciliyormu , metpamid var evde , içiliyorsa yarımmı tammı İki çocuğum var hastaneye gidemiyorum , doktora sorup bilgisi olan
sekerszkahve Kuzeymiram canım emziriyorsun ya içemezsin onun yerine sıcak su iç nane limon kaynat iç durdurur mide bulantını geçmiş olsun
Gizmokzilla Kuzeymiram metpamid önermiyorum emziren olmanızdan değil yani kimsenin içmesini önermiyorum ben şahsım adına bir hemşire olarak, çünkü yan etkisi çok kuvvetli çok sık rastlanıyor. Patates haşlaması veya çok az yağlı mısır yiyebilseniz daha iyi olur aslında 🌸
Kuzeymiram Gizmokzilla bulanti ilacı olarak hep bunu kullanıyorum çok şükür yan etkisi olmadi bu zamana kadar ama emzirdigim için yarım içsemde olmazmii acaba , nanede içtim ama bulanıyor halen , gece çok uykusuz kaldım mideme vurdu sanırım 🥺
Gizmokzilla Kuzeymiram her seferinde yan etkileri geliştirme ihtimali var deliryum tablosuna sebep olabilen bir ilaç ne yazık ki :( siz doktorunuza danışmadan kesinlikle kullanmayın 🥺