limonbebek Başlıkta okuduğunuz gibi akşama görümcelerim ve kayınvalidem kayınpederim yemeğe geliyor görümcem köri soslu tavuk istedi yapacağım ama tam olarak menü oluşturamadım çayın yanına ve tavuğun yanına ne yapayım bilmiyorum fikirlerinizi bekliyorum 🙂
yasminspars limonbebek tavuğun yanına bence mercimek çorbası ve pirinç pilavı güzel gider belki garnitürlü ya da mısırlı olabilir çayın yanına da ıslak kek çatlak kurabıye ve mercimek köftesi gibi şeyler olabilir açıkcası
Eesmaaanur limonbebek kori soslu tavuk varsa bence makarna daha iyi olur. Yani ben öyle yapıyorum. Hatta eriste de guzel oluyor. 😇 bir de yanina sebzeli bir seyler daha yapabilirsiniz. Ben genelde misafirim olacaksa iki cesit ana yemek yapıyorum. Taze fasulye ya da dolma gibi Tavuk yemeyen varsa onu yesin diye
Dmt-01 limonbebek yemeğin arkasına çay olacağı için çayın yanına bi tatlı yeterli bence çok çeşide gerek yok çünkü zaten yemek yenmiş olacağı için kimse yemicektir.Bi sütlü tatlı gibi bişey bide tuzlu bişey yapın çayına.Tuzsuz nafiye diye bişey var tadı enfes bence deneyin.Sütlü tatlı olmaz derseniz bide elmalı kurabiye yapın oh mis.Yemekte madem köri soslu tavuk yapılacak yanına makarna yapın ya da patates püresi bide karnabahr brokoli filan haşlayıp soslayıp yanına koyarsınız.Ortayada dolma gibi bişey olabilir ya da varsa hazırda içli köfte filan ben genelde öyle yaparım.Salata yoğurtlu meze yeter gibi
Ilaydasu limonbebek körü soslu tavuk Mısırlı pirinç pilavı Roka salatası Çayın yanına; Islak kek yap bide çerez alırsın yeter bence