alptugun_annesii Selam kızlar dik süpürge almayı düşünüyorum kullanıp memnun kaldığınız model varmıdır fiyatı çok uçuk olmasa daha iyi olur 🤭😂 şimdiden çok teşekkürler
HicisleriBakani alptugun_annesii ben hepsini ama hepsini tek tek inceledim. Sen bana istedigin ozellikleri ve butceni soyle ben de sana model yazayim 😃😃😃
Leylalyl alptugun_annesii Bosch unlimited 7 aldım. Dyson alacaktım ama musteri hizmetleri ve teknik servis konusunda sıkıntılı dediler. Ayrıca bir parçası kırıldığında firmanın tedarik etmedigini yazmış çoğu kişi. O yüzden Bosch aldım. Media Markt dan 12bine aldım ve çok memnunum. Yani günlük süpürme için ve çocuk birşeyler döktüğünde hemen toparlamak için yeterli geliyor bana.
Beraninannesii alptugun_annesii Ben 1yildir Grundig Vcp 5030 kullanıyorum çok memnunum ayrıca mop’lu bir model aynı anda silebiliyorumda bu benim için artı☺️
alice4543 HicisleriBakani yaa bana da yardımcı olur musunu 10-15 bin bütçe ayırabilirim ve özellikle hepa filtre gibi filtre özelliği kuvvetli bi süpürge arıyorum hangi marka model alabilirim
elizayliz HicisleriBakani banada yardımcı olabilirmisiniz arçelik yada Bosch düşünüyorum araştırma aşamasındsyım
HicisleriBakani alice4543 tabi ki peki boykot konusunda hassas misiniz? Cunku ben boykot sebebi ile bircok markayi elemistim. Ama size onerim boykot yapiyorsaniz samsung, yapmiyorsaniz philips olur boschlar agir arcelikler de cekim gucu az bulunmuslar genelde. Malum markanin eski modeli anca 15e bulunabilir mi bilmiyorum ama ben tercih etmiyorum. Hep supursun hem silsin dersen Philips xc8349 aqua plus Hepsiburadada 14 bine yakin suan. Ama yok sadece supurse yeter diyorsan samsung jet 75e ya da 85 olan modeller isini fazlasiyla gorur ☺️☺️☺️
HicisleriBakani elizayliz sadece ikisi arasinda kaldiysaniz bosch tercih edin malzeme kalitesi olsun batarya olsun cekim gucu falan hep bosch daha iyi. Ama boschlar biraz agir geldi bana ya da bilmiyorum benim sinir sıkışması var kolumda o yuzden cok onemsemis olabilirim agirlik meslesini ☺️ baska model bakacaksaniz ben kendime samsung sectim simdi onume gelene oneriyorum. 😃 Yorum ve videolara bakin isterseniz hem boykot da degil marka
duyguluannee Leylalyl geçen hafta dyson v12 süpürgemizin ufak bi arızası oldu. Görüntülü arama yaparak arızamızı gösterdik. Ve kargoladık. Sıfır gövde gönderdiler 😀
Leylalyl duyguluannee iyi valla şanslıymışsınız. Benim arkadaşımın turbo başlığı bozuldu garantisi dolmamıştı bile teknik servis kiza düzeldi diye gönderdi 2 kullanımdan sonra tekrar bozulmuştu.
alpiskonunannesii Arnica Solara aldımş yaklaşık 1 yıl önce çok da memnunum, kedimin tüyleri de dahil çok güzel çekiyor, başlıklarından hepsi mevcut, ağır da değil yormuyor tavsiye ederim
HicisleriBakani alptugun_annesii isinize yaradiysa ne mutlu bir de daha az duyulmus risk alinabilecek markalar da var ya istediginiz özelliğe gore degisir mesela ben uv c ışığı olan bi modeli baya bi begendim ama Türkiye’de servis ağı cok darmis o yüzden vazgectim. Bir de yasomi diye bir turk markasina baktim fiyati baya ucuzdu ama ben baska supurge acmicam sadece aldigimi kullancam dayanikli olmasi lazim diye düşündüm malzemesi dolayisiyla vazgectim. Grundig ve Electroluxlerin borularinin kivrilamamasindan dolayi istemedim. İcotech diye bir marka var 33bin pascal cekim kuvveti var yani kablolu dyson gibi diyim size ama pek kullanici yorumu bulamadim yani o gucu kac dk kullanabilirim ogrenemedim net bir sekilde. Sonuc olarak Philips boykot diye almadim samsungumsa yolda bespoke ai yapay zekali bi model aldim 😃 uzun olduysa kusura bakmayin ama cidden o kadar cok marka model cikarmis ve ithal etmisler ki ortalik supurgeden gecilmiyor. Amerikan mallarina da bu sebepten pek baktim.