Yaser Selam arkadaşlar bebeğim 4 ay 5 günlük sadece anne sütü ile besleniyor. Okuduğum bir kitapta bu ay Pirinç muhallebesi vermem de bi sakınca olmadığını yazıyor. Aranızda 4 ayından sonra ek olarak bu tarz muhallebelere başlayan var mı acaba ?
deletedmom4842 Yaser Anne sütü alıyorsa 6.ayı bekleyin. Acele etmeyin zaten 6. Aydan sonra ek gıda ister istemez hayatınız da olacak benimde oğlumda anne sütü alıyor 5,5 aylık bende bekliyorum 6. Ayı bırakın bari doya doya anne sütü alsın.
ikos58 Yaser 4 ay 19 gunluk bebegım meme+mama ıle beslenıyor. 4. Aya gırınce basladık. Yogurt meyve puresı ve meyve suyu verıyorum
DveD Yaser Sütünüz varsa niye acele diyorsunuz ki birde vereceğin şey de pirinç yani çok da değerli bir besin değil. Bedeniniz mucizeyi üretiliyor zaten aceleye gerek Yok sonra bol bol bu zararlı zararsız organik yada inorganik ürünleri yiyecekkkk...
Yaser deletedmom4842 benimde fikrim o yönde zaten 😊 sadece merak ettim kitapta yazıyor acaba kullanan var mı tabiki de suan anne sütü yetiyor Allah nasip ederse de 2 yasına kadar da emziricem inşallah 😊
deletedmom4842 Yaser Gayet iyi tabii neden ek gıda için acele ediyorsunuz zaten 2 ay sonra geçeceksiniz
Asya0307 [bilinmeyen] canim merak ediyorumda 8bucuk aylikken 7bucuk kiloydi yazmissin o zamana kadar o kadar mi kilo aldi yoksa daha kiloluydu zayifladi mi? Hani büyüdükce kilo alima yavaşlıyo ama haraketlendikce kilo kaybıda oluyor mu?
Yaser DveD acele etmiyorum arkadaşlar tekrar tekrar yazıyorım merak ettim sadece zaten vermiyorum kullanan varmı 12 ay kitabı aldım 4. Ayda yapabılecegım öneriler arasında var sizlere sormak istedim sadece
Yaser [bilinmeyen] evet baya geçerli bir cevap 😊 ya ben merak ettim sadece ama herkes acele ediyorum sanıyor sadece kitap da yazmıslar sizce kullanan varmı dogrumudur diye sormak ıstedım