nbaa Selam kızlar Bebeğim 7 aylık Instagram’da görüyorum 7 aylık bebişler ellerine yiyecekleri alıp kendi kendine yeme çabaları var. Bizimkinde böyle bir istek yok püre olan şeyleri yiyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz ?
ayseyusufalim nbaa henüz çok erken bunun için ve her bebeğin gelişimi farklıdır. Benim bebeğim 10 aylık ve son 10 gündür eline biseyler vermeye başladım ama korka korka veriyorum
benaslindayohum_ nbaa canım instagram tamamen hayal ürünü 😅 bebekten bebeğe değişir belki de o an tuttu yedi video kapanınca yere attı çocuk yani çokta gerçeği yansıtmıyor yani😍
drkrd nbaa instagrama bakarsan ohoo hepsinin bebesi sanırsın tabak tabak yemek yiyo 😂 benimki 10 aylık daha püre yiyo
nbaa ayseyusufalim Teşekkür ederim cevap için Yani sürekli keşfetimde ek gıda ile ilgili videolar ve 7 aylık bebeklerin yiyeceği şeyler çıkıyor bebeğimin püre hala yemesi beni korkuttu :)
ayseyusufalim nbaa önümüzdeki ay küçükten küçükten baslayabilirsiniz eline biseyler vermeye ama vermeden önce boğazına kaçarsa nasıl müdahale ederim diye ilk yardım videolarını izlemenizi tavsiye ederim
nbaa benaslindayohum_ gerçekten öyle o bebişleri imrenerek izliyorum nazarlardan korusun rabbim tüm çocukları 🧿
annebebek012 efecikgnr Benimkide aynı ya ögürüyor ya da kusuyor deliricem ek gıdayı hala kabullenemedi
Bennureyla nbaa sosyal medyaya çok inanmayın . Oradaki videolara baka baka ek gıdaya başladım. Kabızlıktan hastanelik olduk. Dersimi aldım.