Leylalyl göndereyim ya lafı mı olur 🤣 benim kızım öyle 9 yaşında ama odasını sabah temizleyeyim akşama yine berbat halde ondan sonra bana diyor ki odam çok fena anne bi el atsana o zaman deliriyorum bende. Ilk cocukta öyle oluyor biliyormusun çocukla ev temizlemek zor olmasına rağmen insan sürekli evim temiz olsun aman batmasın aman dağılmasın diyor seni çok iyi anlıyorum bende öyleydim kızım birşey döksün hemen neden döktün derdim dağıtsın toplayalım derdim cocugumu kısıtladığımın farkına varınca o dönemler bir daha geri gelmeyeceği için saldım beraber dağıttık beraber pislettik yine beraber temizledik hele ikincide varya temelli salıyorsun evi sabahtan topluyorsun temizliyorsun ondan sonra yine aynı oluyor birde gece toplayıp temizliyorsun. Takma bacım çok ciddiyim takma asla kendini üzme bebeğini kısıtlama yapabildiğini yap yapamadığını sonra yap ben kıytırık bir süpürgeyi 2 güne zor yaptığımı biliyorum yeterki evlatlarımızın sağlığı yerinde olsun her türlü yapılır bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama kendimden örnek vereyim bebeğim 5 aylık oldu şunun şurasında 2 3 ay daha zor yapacağım herşeyi ondan sonra bebeğimde benimle beraber bişeyler yaptığını anlayıp kendine göre yardım edecek ikimizde keyif alcaz bu durumdan. Bebeğim doğmadan önce evimde varya dağınıklık olmazdı sadece kızımın odası dağılırdı o da çalışma masası resim kağıtları,okuma kitapları,test kitapları ve ders kitapları defterleri olurdu insan o oyuncak dağınıklığını bile özlüyor aynalardaki minicik el izlerini yerlerde minik minik yemek lekelerini gerçekten geri gelmeyecek günler bunlar zaman öyle hızlı ki daha geçenlerde kolik postu açmışım gibi biliyormusun bak bugün tadımlara geçtik ne çabuk diyorum kendi kendime. Bu günlerin keyfini çıkar. Ben ilk kızımın bebeklik videolarına dalıyorum bazen o minik elleriyle ağzıyla aynaya hoh yapıp kendince tedi çijdim anneciğim diyor sonra kızıma bakıyorum boyum kadar olmuş gerçekten en ufak saniyeyi bile dolu dolu geçirelim ❤️