Esramrt0 Kızlar oğlum öksürüyor bi kaç gündür ama geceleri böyle boğulacak gibi oluyor çok korkuyorum. Ağzına mide suyu geliyor sanırım, ne yapmalıyım bilmiyorum. Uykular haram yazık çocuk da uyuyamıyor mahvolduk
parssk Esramrt0 aynı Suan benim oğlumda çok öksürüyor zorlayınca kusuyor biraz doktor bol bol burnunu temizleyin dedi sık sık çekiyorum burnunu çok gecmis olsun hepimize
Hazalkaann Esramrt0 bizde öyleyiz az önce post açtım çok kötü öksürüyor bugün başladı iki gün önce balgamlı kusuyordu yarın doktora götürecem
emos11 Esramrt0 yakınlarda aktar varsa hatmi çiçeğini kaynatıp bir çay bardağı verebilirsiniz 2.5 yaşında oğlumun ve benim geçmeyen öksürüğe çok faydasını gördüm
Kahvsevr1303 Çok geçmiş olsun öncelikle bizde de öyleydi denemediğim şey kalmadı azaldı çok şükür uyurken hakiki zeytin yağı sürdüm sırtına göğsüne, ıhlamur kuru dut kaynatıp içirdim gün içerisinde
edizsmom Bir kaç gündür bizde bu durumdayız sürekli öksürük ve peşinden öğürme var balgam çıkartmaya çalışır gibi ama bizim alerji geçmişimizde var o yüzden direk hava ilaçlarına başlıyoruz sizde vakit kaybetmeden gitmediyaeniz doktora gidin çünkü çok hızlınilerliyor öksürük
Kahvsevr1303 Rica ederim ceviz perdesi de deneyebilirsiniz pectopan şrup öksürük için ilaç değil takviye edici şurup bir bakın isterseniz kaç yaşında bu ara da
asl311_ En iyi rahatlatacak tavsiye sarımsak zeytin yağı yoğurt denemelisiniz faydasını görürsünüz inşallah