pasaklisinkukuli benoyleuygungordum___ 1 yaş sonrası haftada 1 kez balık yemiyorsa hafta içi 1 cay kaşıgı veriliyor
sezer2022 benoyleuygungordum___ balık yemiyor 2 yaşında aslında doğru dürüst yemek yemiyor, doktor tavsiyesiyle başladık
mervekb benoyleuygungordum___ balık tüketimimiz yok, kızımda iştahsız bi çocuk 19 aylık, 1 ay oldu vermeye başladım.
benoyleuygungordum___ pasaklisinkukuli anladım canım doktora sormuştum gerek yok demişti bı post gördüm ordan dedim bı sorayım hangi durumda kullanılır
Sekeroglannn sezer2022 Benim oğlum da 2 yaş. Asla içmiyor. Ortalık 3 gün balık kokuyor. Siz nasıl içiriyorsunuz. Yolu yordamı var mı🥲
Sekeroglannn sezer2022 Benim oğlum da 2 yaş. Asla içmiyor. Ortalık 3 gün balık kokuyor. Siz nasıl içiriyorsunuz. Yolu yordamı var mı🥲
Semaaa39 Haftada 2 gün balık (genelde somon) yiyen bebek için yinede gerek var mıdır acaba? 1 dilim somonu bitiriyor
Araldoram @" Semaaa39 bizde haftada 2 kere balık tüketiyoruz doktorumuz gerek yok demişti hatta hafta bir kere dahi yese yeterli olabilirmiş , gereken vitamini aldığını balık yağına ihtiyaç olmadığını söylemişti paylaşmak istedim
mervekb Sekeroglannn ben kızıma bütün ilaçları Sideferin kan ilacının damlaligı vardı onları atmadım bitince. Onunla ilaç vs içmeyi seviyor balık yağını da o damlalik ile veriyorum. Kaşıkla versem hem içmez döker hem de ağzındakini çıkarırdı.
Sekeroglannn mervekb Ben de şurup kutularından çıkan şırıngalar oluyor ya onunla vermeyi denedim. Ağzına aldığı gibi geri çıkardı. Evde var o damlalıktan ben de atmadım yarın bir de onunla deneyeyim inşallah işe yarar. Teşekkür ederim 🌸
Nddru mervekb benim kızımda 21 aylık iki ay önce memeden ayrıldık ama hala iştahsız makarna pilav çorbadan başka bişey yemez faydasını gördünüz mü değişiklik oldu mu iştahında
Sekeroglannn Rumuz_13 Benim aldığım möllers tutti furitti diye bişe. Tadı kötü değil aslında bizimki çok huylu. Kavga etmeden içtiği bi calpol var. D vitaminini bile verirken olay çıkıyor😬
Semaaa39 Araldoram çok teşekkür ederim. Bizim doktorumuzda haftada 2 kere yemesi yeterli demişti. Balığı seviyor iştahlı bi bebek zaten ama yinede anne yüreği işte :)))
Sekeroglannn atarlifrida Tabi ki hayır😂 Balık yemediği için balık yağı içirmek istiyorum. Ama içmeyip tükürünce kıyafetlerindeki balık kokusu hemen geçmiyor. 3 yıkamada anca geçiyor. Ortalıktan kastım buydu. O yazıdan nasıl bu anlamı çıkardınız hayret🤣