Bcglcn Cipsdelisianne Küpesi var altın ama daha deldirmedik kulaklarını korkuyorum ben çeker falan diye 19 aylık. Zaten ilk delindiğinde bikaç ay delme küpesi duruyor sanırım kulağında
elbay53 Bir deldirebilsem takacam altını da..kımse bulamadık delecek..her gıttıgım yer bır yastan sonra dıyo..en son bı yerde yalan söyledim yaşında diye bu sefer de çocuk çok ufak delmem dedi 🤦🏻♀️😂
Mom098 Cipsdelisianne altın aldık. 11 aylıkken takmaya basladı. Şu an 25 aylık hala takıyor. Düşmedi çok şükür 😂
yagmurkokusu_ küçük birşey bulabilirseniz çektirmez Normalde bu küpeleri bulamasaydım , titanyum Piercing düşünmüştüm arkası top çevirilenlerden ama bu kibar güzel birşey olduğundan kendisi bile fark etmiyor süreklide kulağında
Tubanurrr Cipsdelisianne bebeklerin çocukların kulağını deldirmeyi saçma buluyorum kızım 6 yaşına girecek deldirmedim bırakın ergenliğe girdiği zaman kendi kendine karar versin ben hiç sevmiyorum sırf gusul abdesti için yakıyorum zorundan keşke annemler ufacıkken deldirmeseydi herhalde kendim asla deldirmezdim çünkü