3kedili2bebekli dml991 o zaman su mama dengesi hazirlanamaz yanlış olur bebeğiniz kabız olur yada doymaz midesi şişer
byz_smyy Peki 3 aylık bebek kaç ml içer? 2.ayda kızım 90 içiyordu ama sanki şu an yetmiyor 120de çok gibi
oylesine_ byz_smyy benim bebeğim 3 aylık 160 cc içiyor bir sıkıntı da olmuyor karnı doyunca kendi biberonu atıyor diliyle
prensesinannesi41 byz_smyy haftaya 3 aylığız benim kızımda 90 içiyordu arada 120 içiyordu ara ara deneyin içiyorsa 120 ye çıkarın. Neden bilmiyorum iştahı kesildi kızımın 60 ml içiyor artık çok morelim bozuk içmek istemiyor diliyle ittiriyor hep
oylesine_ milamihra 3 saatte bir veriyorum bizim uyku düzenimiz akşam 19.30 da uykuya geçeriz uyumadan önce 160 cc mama içer sonra uyuturum derin uykuya geçer kendi ne zaman uyanırsa o zaman veririm mamasını gece 1 de bir sabaha doğru 5 de bir şeklinde iki öğün olarak veririm
byz_smyy milamihra valla 11de yattı şu an kalktı artık ben kaldırmıyorum 6 saat sonra kendisi kalktı o zaman verdim ama gündüz 3 saat olduğu gibi ağlıyor yemek istiyot
dml991 Benim sütüm az gibi ne zaman isterse meme veriyorum ama bakıyorum yutmuyorsa karnıda yumuşaksa mama yapıyorum 60 cc doğru mu yapıyorum bilmem 60 yetmese ağlar heralde dimi ordan anlarım anca artık yetmediğini yada 90 yapcam içişine bakcam
oylesine_ dml991 doyup doymadıgını mamayı bitirdiğinde biberonu nasıl içiyorsa ona göre anlayabilirsin süt destekli gidiyorsan süt yağlı oldugu için tok tutar
byz_smyy dml991 benimde sütüm mü az sağma makinesinde mi bir şey var anlamıyorum iki taraftan zorlasam 70 ml falan çıkıyor ama göğüs ucunu sıktığımda süt geliyor anlamadım