Habibebcr Arkadaşlar havalar soğudu 14 aylık bebeğim var ve Şuan elimde 2.5 tog uyku tulumu var içine ne giydirmem gerekir ? Sadece uzun kollu zıbın giydirdim bu hava için doğru mu ? İstanbuldan yazıyorum bu arada.
beyzakra Habibebcr ben de burda bekleyim 7 aylık çocuğum için astronot tulum alacağım nasıl almam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
Zgea beyzakra eğer ikinci el düşünürseniz elimde güzel bir mont mevcut grdrps “0zzgea” bakabilirsiniz
Habibebcr beyzakra ben bebekken astronot değil de peluş tulumlar var dışarı için civilden ondan almıştım hem ayaklı hem de ayağı açılıyor kalın ve çok yumuştu
Habibebcr Zgea geçen sene bilmeden büyük almıştım bu kış giyer diye beklettim şimdi giydirdim terletir mi ya uykudan uyandırıp üst değiştirirsek kıyamet kopar 😂
beyzakra Habibebcr ben kar yağdığında dışarda giymesi için sıcak tutsun diye astronot tulum düşünmüştüm
Habibebcr beyzakra içine ince bi zıbın giydirdim sadece uyudu ama terlerse uyanır zaten değiştiririm bilmeden almıştım ama müstakil evde otuyırum normalden daha soğuk oluyor geceleri ve Şuan doğalgaz vs açık olmadığı için sabahları üşüyo bebeğim üstünü örtemiyıruz maalesef
Habibebcr yoncaburak terleme vs oluyor mu ya herkes 2.5 giydirme yazmış pişman oldum ama çocuk uyudu kaldırıramam gece mama içerken ancak
yoncaburak Habibebcr kızım üzerini örtmez direk öyle yatıyor o yüzden terleme olmadi kızımda ben köyde yaşıyorum buralar soğuk oluyor ozellıkle geceleri ayaz oluyor
Zgea Habibebcr arada bakın sırtı soğuksa terlemiştir ben de uyku tulumu konusunda çok zorlanmıştım deneye deneye buldum