sedanurrrakmaz Kızım bugün tam 3 yaşına girdi. 4 gündür tuvalet eğitimi veriyorum ama asla söylemiyor geldiği zaman altına kaçırıyor onu bile haber vermiyor, ben götürünce yapıyor sadece sizce normal mi ? Ne zaman söyler acaba bu durumu yaşayan var mı 🥲
Nilfe_eflin sedanurrrakmaz Çok normal hatta ilk 1 hafta 10 gün bile normal ben 2 yaşında verdim tuvalet eğitimi 1 ay sonunda herşey düzene girdi kendi söylemeye başladı gece altına kaçırma bitti gündüz altına yapmadı 15 güne kadar ilk günkü gibi olmaz biraz sabır gerekiyor:) 5 ay oluyor eğitim vereli kışa girmeden vermek istedim
mekas sedanurrrakmaz Aynı sorun bende yaşıyorum gündüz asla söylemiyo getirince tuvalete yapıyo ama gece bi defa kaldırıyorum tuvalete bide sabah uyanır uyanmaz geçe ıslatmıyor altını ama gündüz sorun yaşıyoruz
dilfiruz sedanurrrakmaz normal, ve maksimum bir ay deneyin olmazsa zorlamayın beze geri dönün kendi çıkarsın zorladıkça olmuyor. Çünkü ben bilmeden zorladım zorladım sonra bir yıldır ancak düzeldi.Keşke uzatmasaymışım dedim
sedanurrrakmaz mekas gece bende kaldırıyorum ama sabaha karşı mutlaka yine yapıyor ya da sabah uyanıp yanıma gelirken yapıyor yaptıktan sonra bile söylemiyor
Melk9222 Meehabalar benim oğlumda 26aylık bugün egitimde 4. Günümüz ve tuvaleti geldiğinde söylemiyor biz götürdükçe bi kere yapmazsa diğerinde yapıyor tuvalete yada çişi geldiği belli hadi tuvalete gidelim diyorum peşinde koşturuyor gitmemek için direniyor resmen sonra gidince yapıyor bu normal mi? Kaç günde düzene girer
sedanurrrakmaz Melk9222 bizimkide öyle götürmek istediğimde ağlıyor direniyor hadi gel şarkımızı söyleyelim orada birlikte yada benim tuvaletim geldi gel birlikte gidelim diyorum bi şekilde ikna ediyorum