zeynepbetl Merhabalar kızım 2 ay 6 günlük günde 2-3 kez anca gulumsuyor normal mi surekli yuz yuze konusmaya calisiyorum
ChatGPTanne_ zeynepbetl Bence her bebek kendine özel Benim bebeğim nerdeyse 2 aylık olmak üzere ama doğduğu günden beri güler şuanda da ara ara gülerken ses bile çıkarır Göz göze gelince biz gülersek o da gülüyor genelde boşluğa bakıp güler
zgnat zeynepbetl canım benim bebeğimde öyleydi 1 haftalık bir resmî var görsen sinirli çatık kaşlı çok gülmezdi şimdi 7 aylık oldu kahkahalar atıyo merak etme her bebek kendine özel 🥰
zeynepbetl ChatGPTanne_ bende kendimi oyle teselli etmeye calisiyorum genelde sert sert bakiyor kaslarini catip benimde mizacim biraz serttir umarim ondandir tesekkurler🥹
ChatGPTanne_ zeynepbetl kızım da bazı zamanlar aşırı çatık kaşlı oluyor bakan kızımın daha önce güldüğüne inanamaz Biraz daha zaman verin ve bu zamanlar göz kontağı çok önemli sürekli göz göze gelip gülerek bişeyler anlatın faydasını görürsünüz inşallah
eozlem Benim bebe 54 günlük, genelde kaşları çatık, ancak onunla laflar, saçma sapan şarkılar söylersem gülüyor zoraki. Yoksa sövmüşüm gibi bakıyor 😂