Aybars_seyma Merhaba kızlar şu an saç rengim koyu kızıl ombre yaptırmak istiyorum önce saç rengimi açmam mı gerekir? Beyaz tenliyim kendi saç rengim orta kumraldı. Sarı ombre güzel durur mu sizce?
Aybars_seyma SweetMom__ yok kuaförde yapacağım. Ama nasıl durur yakışır mı bu çok düşündürüyor beni ama yapmak çok istiyorum normalde sevmezdim ama bu ara çok merak saldım
Aybars_seyma Eva_kuzusu yok eğer yaptırırsam tabi kuaförde yaptıracağım ama düşündüren şey ombrenin yüzüme yakışıp yakışmaması 😀
Aybars_seyma SweetMom__ sağlıklı saçlarım var bakalım ama pişman olurum diye korkuyorum bordo saç beni pişman etti biraz 1 oldu yapalı ama acayip sıkıldım 😀
Aybars_seyma fistikagaci çünkü kaşlarım koyu kalabilir ya ondan o düşündürdü 😂 kaşımı da boyatmam mı lazım yani boyatmak istemem açıkçası
yagmurkokusu_ Aybars_seyma siyah benim saçım ama bundan önce mor yaptım pembe yaptım kızıl kullandım kumral kullandım kahve kullandım en son siyah yaptım şimdi siyahtan açtıracağım muhakkak kuaförde yaptır hiç olmazsa az yıpranır.