merveumayhafsa Emzirme yi özellikle de gece emzirmesini bırakmam gerekiyor kizlar gögüs uçlarım yara oldu emziği bıraktığımızdan beri emzik gibi gece sabaha kadar uyanıp meme istiyor kullanan var mı kullandıysanız nasil kullandınız
Melike06666 merveumayhafsa bebeğiniz kaç aylık acaba benimki de 20 aylık iki gündür göğüslerim çok kötü emdikçe canım acıyor acaba süt mü azaldı ondan mı oldu anlamadım 😕
tospikannesi_ merveumayhafsa o sırada sabır taşımı yalayıp yutan ve emmeye devam eden kızım skekskkdks
merveumayhafsa Melike06666 16 ay 14 günlük benimki . Duyduk yeremi oluyor yoksa bebeğiniz emdiği içinmi sizin
ikipamukannesi Ben sabır taşıyla bıraktırdım. 24 ayı geçmişti.ıslatıp sürünce ememiyor. Bir iki güne hemen alışıyor
minniks tospikannesi_ ayy ciddenmi 🤣🤣 bende sabır tasını dusunuyodum ama benimkide boyle yapar diye dusunuyorum 😂
ikipamukannesi merveumayhafsa gündüz hiç ağlamadı gece memede uyuyorsa onda biraz zorlanabilirsiniz. Gündüz gelip eeeğğ diyip gidiyodu 😅bir iki gece azıcık ağladı hep kucakladım sevdim. Alıştı gitti sonra
merveumayhafsa ikipamukannesi ya yaptım ama emdiii 🥺 direk hafif ıslatıp taşı süreceğim birde öyle demeyeceğim
ikipamukannesi minniks çok nadiren azıcık sağdım elimle rahatlayacak kadar. Bir de yeşil çay içtim. 3, 4 günde bitti tamamen ☺