baycan Başına böyle bişey gelen varmı acaba erken gebelik testi yaptım çıkmadı diye atıyordum testi açtım baktım testin bitiminde ikinci çizgi testmi bozuk yoksa ikinci çizgi mi yanlış yerde bilemedim 
benbuyum baycan ikinci çizgi baya çıkmış var gibi ama bilemedim yinede bir daha yapın isterseniz yeni bir test alıp
melekannesi8 baycan Bence gebelik var . Yarın yeni bir test al bidaha yap canım . Ne belirtilerin vardı.
baycan lilakids yani en fazla yarım saat ama bu çizgi ne zaman çıktı bilmiyorum çünkü gözükmüyordu açtığımda gördüm bu çizgiyi
lilakids baycan kan vermek daha doğru olacaktır tabi ama bana kuruma çizgisi olabilir gibi geldi tekrar yapın isterseniz bir kaç dakika içinde çıkıyor gebe olunca diye biliyorum
benbuyum baycan yani işte emin olmak adına bir defa daha yapın testin bozuk mu doğru mu olduğunu anlarsınız en azından
baycan melekannesi8 mide bulantıları bişey yiyemiyorum aylık iğne kullanıyorum ama ilk defa bu ay çok farklı hissediyorum test yaptım çıkmadı diye atıyordum çizgiyi de görünce bi şaşırdım bidaha yapayım yarın en iyisi
baycan ![https://mutluresim.com/images/2024/10/15/1Xp01L.jpeg] bugün bir kez daha yaptım ama yok sanırım