elifbuyuk Kızlar nebuzilator aldım nexus markasının 18 aylık bebeğim hasta nasıl kullanıcam bilgisi olan var mı
Matmazellayy elifbuyuk şarjı dolduktan sonra 1 saat kesintisiz kullanabilirsiniz pres yazılan yerden çıkıyor yıkayabilmek için iki mod var birincisi az iki defa tıklayınca ikincisi daha yoğun veriyor içine uçucu yağ vs falan koymayın bozulur cihaz sağlığı içinde dik bir şekilde vermeye özen gösterin
Matmazellayy elifbuyuk Şuan bebeğim hasta 1 ml ventolin 2 ml serum suyu koyuyorum bazende sadece serum suyu 5 ml koyuyorum
Seden Matmazellayy ventolin yan etki yapmiyo mu sizde ? Oglumda yarim saat titreme yapti 2 kere yan etkisi oldu bize
Seden Matmazellayy üşümüş gibi yada atesten titreme gibi, evet yarim saat boyunca sürdü baktim yan etkilerinde de yaziyodu biraktim sonra 2 kere farkli zamanlarda kullanmistim ustelik
Matmazellayy Seden aa biz öyle birşey yaşamadık ama kızım ağlarken kollarını titretiyor o normal ağlamada oluyor deniliyor acaba ventolinden mi diye düşündüm siz kaç ml veriyordunuz ayına göre
Linosh Seden ventolın baya kullandık bizde bırakmama rağmen gün içinde yine ürperme seklınde tıtrıyor normal mi yaa
Seden Matmazellayy dozunu hatirlamiyorm ama serumla karıştıriyordum, ilk kullandigimizda 4 yasindaydi bide bu sene kullandim 5 yasinda aynisi oldu
Matmazellayy Seden Allah Allah ventolin yerine muadili içeriği farklı birşey kullansanız gene aynısı olur mu acaba ilk defa duydum demekki temkinli kullanmak gerek ilaçları
elifbuyuk Kızlar çok teşekkür ederim öneriler için serum fizyolojik aldık 4 ml çektik biraz rahatladı ventolini benim kardeşim kullanıyor astım hastası yan etki olarak titreme yapar ventolin dr söylemedikçe kendi başıma kullanmam 🙏🏻🙈