Momss06 Bebeğim 8 aylık hapşuruyo ve burnu akıyor geçmesi için ne yapabilirim neler verebilirim eşim hastaneler kalabalık diye daha kötü olur diyor götürmüyor evde nasıl geçirebilirim.
onay02 Momss06 Bol emzirin eğer emziriyorsanız, sürekli burnunu temizleyin yattığı odayı günlük havalandırın kısa sürede atlatacaktır
Annegibi2006 Momss06 benimkinde geçen ay böyle hasta oldu 7 aylıktı doktor göğsüne ayaklarının altına sırtına bebekler için olan vikslerden sür dedi öksürük için pekmezi sulandırıp içine bi kaç damla yağ ve limon döküp içirmemi söyledi burnu için bebek için okyanus suyu kullandık bide öksürük için annem bebek aspirini ver demişti ben sulandırıp onu içirdim 3 günde toparladı ıhlamur yada papatya çayı da verebilirsiniz oda iyi geliyor
SweetMom__ Momss06 burun akıntısı olsa neyse dicem atlatılır ama hapşırma var acile götür canım nedemek hastane kalabalık diye götürmüyor . Dinlemeyin götürün lütfen.
LadyGaddar Momss06 Arabanız varsa gece 11 gibi cocuk acile götürün Kalabalık diye hastaneye goturmemekte neymiş
tomrissmom malimusavirhanim bir yaşında bile olmayan bebeğe ballı ılık su mu verilir bal kesinlikle vermeyin ne kadar tehlikeli bir yaşından küçük çocuklara çok zararlı
defnemoms24 Ihlamur, bol sıvı, burun temizliği, odasını havalandıran ve soğanı ikiye bölün 6-7 tane karanfili batırın yatağının kenarına koyun.
minik_36 Annegibi2006 pekmezini içine tereyağı degilmiydi ben öyle yapıyorum eriyor içinde ılık olunca içiyorum
minik_36 Benim bebegimde yeni atlattı deniz suyu ile temizleyin dedi doktor bol BOL yedir sıvı alması çabuk atlatmasina yardımcı oluyor eğer hırilti varsa biraz dik yatır yüksek olsun yattığı yer salgın var dikkatli olun geçmiş olsun şimdiden
tomrissmom Momss06 sakın ballı su vermeyin bebeğe bir yaşından küçükler için bal ciddi sağlık sorunlarına yol açabiliyor
Annegibi2006 Momss06 ilk o şekilde başlıyor önlem almazsanız öksürükte başlar salgın var bu aralar havalar da soğudu çabuk toparlar inşallah
SweetMom__ Momss06 Allah korusun cigerine inmesin yazik ya kendisi için calpol dinleme götür sen taksiye bin götür canım