mommyyy609_ Elif_63 6000 tl’dir. 1 veya 2 kere kullandım ürünü yeni gibidir bir deformasyonu yoktur. Pilsanın sitesinde satış yoktur. Trendyolda 8300 tl’dir. Ankara da ikamet ediyorum kargo olmuyor malesef
mommyyy609_ aybiduranne merhaba öncelikle ürünüm yataş yatağı ile birlikte satıyorum 3500 tldir. Hiç bir deformasyonu yoktur isterseniz video gönderebilirim
mommyyy609_ Nefesin_Annesi0 6000 tl’dir. 1 veya 2 kere kullandım ürünü yeni gibidir bir deformasyonu yoktur. Pilsanın sitesinde satış yoktur. Trendyolda 8300 tl’dir. Ankara da ikamet ediyorum kargo olmuyor malesef
mommyyy609_ 2bebekli_1deli dolap sahibinden letgo dan satış yapıyorum fakat şöyle bir durum var kargo ürün çok büyük olduğu için olmuyor çözmeye çalıştım yanlı dolap uygulaması yardımcı olmadı. Siz nerede ikamet ediyorsunuz
nutellaa_ Merhaba kürk montun fiyatı nedir kalını büyük duruyor kızım 4 yaşında olur mu ? Birde postunu sabote etmişler yorumları okumadım ama her ikinci el postuna böyle yapıyorlar
mommyyy609_ nutellaa_ günümüzde malesef kötü kalpli insan çok bir iyi satışlar dilemek çok zor geliyor.
nutellaa_ mommyyy609_ siz zaten satılmadığını görünce fiyatı düşürürsünüz zamanla ama bu platformda hemen atlıyorlar sıfır fiyatına satıyorsun diye
mommyyy609_ nutellaa_ kesinlikle zaten deseler yada özelden yazsalar almaya niyetliyim diye ben yardımcı olurum neden olmayayım ki ama böyle davranılınca gerçekten insan çileden çıkıyor
nutellaa_ mommyyy609_ bilemedim ki olur mu 4 yaşında boyu 105 santim. 850 fazla ya sonuçta sizede hediye gelmiş hediyeyi hediye etmek sünnettir 😊 orta yolu bulalım