Buket57 Yarın öğleden sonra iki arkadaşım gelicek bana oturmaya,bende bişeyler hazırlamak istiyorum çay yanına,sizden öneri istiyorum ne yapabilirim?🫠
Nur2021 Buket57 islak kek, elmali veya tuzlu kurabiye,pattes salata veya kısır, sarma gibi gibi seyler…
Sadekahve_ Buket57 Sütlaç 3 malzemeli poğaça Makarna veya şehriye salatası Varsa buzluğuzda yaprak sarma 😊 Hepsi çok pratik oldukları için 2 bebe ile ben genelde bunları tercih ediyorum 😊
Koalaannesi0610 Buket57 İki gün öncesi geldi benımde arkadaşlarım Yaprak sarma kuru dolma yaptım bunlar buzluk hazırlığıydı çıkarıp pişirdim Elmalı rulo kek Patates salatası Mercimek köftesi Kedidilli tiramisu yaptım bende
Ozra Buket57 bugünden börek sar yarın pişirirsin. Sarma da olabilir aynı şekilde akşmdan da ağlayan pasta ıslak kek gibi bir şey yap yarına hiç işin kalmaz 😅
Ssssraa Yarın oğlumun öğretmeni gelecek ben şu menüyü yapacağım Kıymalı tepsi böreği makarna salatası Susamlı tatlı tuzlu kurabiye Tart kalıbında pasta
aslanaybarsmom Buket57 geçenlerde arkadaşlarım bebegimi görmeye geldiler mercimek köftesi islak kek kalem börek patates salatası ve un kurabiyesi yaptım
MiracAlpinveUmutunAnnesi Buket57 pohca Kurabiye Sarma Patlıcan biber dolması Makarna salatası Kısır Şehriye salatası tavuklu tavuksuz Islak kek Gelin pastası Etimek tatlısı Kedi dili pasta Aralarından seçebilirsiniz. Genel olarak bunları yapıyorum
Koalaannesi0610 ozlem34_ Merhabalar Aynı haşlayıp içini kavuruyprum birazcık ağızlarını sıkıca kapatıp diziyorum saklama kabına 🥰
Sadekahve_ lidokain olabilir, sonrasında kahvenin yanında da ikram edilebilir. Ben seviyorum tercih meselesi 🙂
lidokain Sadekahve_ galiba bende bayılırım sutlaca ama yemek sonrası daha çok seviyorum sade bir şekilde 🤭 bak canım istedi yapcam 😀
MnkKrtl Buket57 geçen gün arkadaşıma gittim çay içmeye yanına makarna salatası triliçe yapmış bide meyve çerez çekirdek falan ☺️ tuzlu kurabiye mahlepli poğça bisküvi pastası elmalı kurabiye falan öyle şeylerde yapabilirsiniz
mutlukidss Poğaça Sarma Kurabiye Kıbrıs tatlısı Rus salatası Bunlardan da yapabilirsin canm çok güzel bir menü😍
bikupakahvee Buket57 borcamda veya tart kalıbın varda onda tiramisu,yufkadan patatesli börek,kuskus salatası,kurabiye